Aktywne Wpisy

hotshops_pl +715
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz
Co oprócz kapusty i cebuli do farszu można dodać? Bo grzyby to wiem....
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: temp_file5012146185914371200
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ketoprofen: Ja tam słyszę, że Tusk jest twardy wobec imigrantów w TVN. Potem czytam program Trzaskowskiego a tam, że Ukraińców trzeba dyskryminować. Może to jednak nie jest wina tylko prawicowych telewizji?
Polecam ten artykuł https://oko.press/jak-w-strachu-przed-skrajna-prawica-centrum-strzela-sobie-w-stope
Komentarz usunięty przez moderatora
Niestety caly świat przechodzi prawicową gorączkę i jest na to wiele powodów, ale przede wszystkim i jeżeli o międzynarodowe punkty wspólne, w skrócie:
media społecznościowe, ogromne nierówności, słabe neoliberalne elitki
źródło: 6ljx43
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tak powstają takie populistyczne partie jak PiS które zauważają nastroje społeczne dwa kroki przed innymi, a nawet jeśli inni
Z niczego się to nie wzięło. Ciężko jest pozostać po stronie socjalizmu i wymuszonej tolerancji kiedy masz realny problem z imigrantami.
W Skandynawii to prędzej wina mentalności niż, jak niektórzy tu twierdzą, "dobrze działającego państwa". Tam po prostu nie ma takich nastrojów nawet
@Ketoprofen: nawet mi nie mów... To samo. Jeszcze 10 lat temu Żołnierze Wyklęci, patriotyzm lokalny i krajowy, eurosceptyk. Dziś nadal kocham ten kraj, jestem dumny z wielu rzeczy w nim i tym narodzie, ale coraz mocniej