Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

znajdź mi taki przykład na PiS gdzie przez jakąś decyzję nagle mają 4% w sondażach.

@Ayessare: A znajdź mi jakiś przykład, gdzie kobieta wystartowała w wyborach na prezydenta i zobaczymy jaki miała wynik. Polska nie była na to gotowa i tyle. Gdyby Kaczyński wystawił jakąś babe to w drugiej miałbyś

A jak chcesz to zrobić z pisowskim
  • Odpowiedz
Iść i narysować kutasa na karcie wyborczej

@WhiskeyIHaze: puste kratki to niebezpiecznie bliska drogą do przypadkowego dopisania przez liczących, już lepiej dwa X. Jest to jakiś wybór na pewno lepszy niż otwarcie wybieranie kibola lub osoby z którą się nie zgadzasz
  • Odpowiedz
puste kratki to niebezpiecznie bliska drogą do przypadkowego dopisania przez liczących,

@Ayessare: to narysuj kutasa, który się będzie przecinał w kilku kratkach. I tak jest to lepsze od jednego czy drugiego.
  • Odpowiedz
@Koka-Kola: zandberg głosuje na nawrockiego?
A jak nie lubię ani pisu ani po? Jak napisze "jedno zło" to wrzucony do worka z pisowcami, chociaż nigdy w życiu na PiS nie zagłosowałem, podczas gdy na PO już tak?

Dla plusów widzę stawianie chochołów bardzo popularne...

@plazma nie wiem dlaczego nie powsadzal, a szkoda, bo może część lokalnych struktur platformy by się oczyściła
  • Odpowiedz
moze dlatego, ze lepiej kiedy cala wladza nie jest w reku tylko jednej strony. Czysta logika

@Mein_Kraft: A co ci ta logika podpowiadała podczas wyborów prezydenckich gdy rządził PiS?
  • Odpowiedz
PiS PO jedno zło ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A na zło głosować nie będę

@Lmaocetong2: Masz plusika przynajmniej za to bo większość osób co tak mówi dziwnym trafem na PiS głosuje XD

Ale no bez przesady "jedno zło" to się skończyło miliard afer temu
  • Odpowiedz
@Koka-Kola: jak widzę jak ktoś komentuje osoby które mówią "pis po jedno zło" i od razu twierdzi że ktoś zagłosuje na nawrockiego to wiem, że mam do czynienia z amebą umysłową która w życiu codziennym widzi tylko polaryzacje pisu i po. Wyłącz czasami telewizję bo ci mózg sprało.
  • Odpowiedz
  • 0
@Koka-Kola to słabo wiesz też uważam, że PiS i PO to jedno wielkie zło ale patusa jako prezydenta nie chce mieć. Więc z bólem serca będę głosował na Bonżura którego nie lubię
  • Odpowiedz
@Koka-Kola potrafię wymienić tylko jedna rzecz która dobrze zrobiła obecną koalicja i wiele rzeczy które dobrze zrobil PiS.
PiS PO to nie jest jedno zło. PiS jest minimalnie lepszy
  • Odpowiedz
@plazma nie wiem dlaczego nie powsadzal, a szkoda, bo może część lokalnych struktur platformy by się oczyściła

@cienki137: moze dlatego, ze nic na nich nie mieli poza oszczerstwami?
  • Odpowiedz