Aktywne Wpisy
ATAT-2 +228
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mi to się wydaje że ludzie którzy nie byli nigdy w Warszawie mają jakiś zaburzony pogląd na temat ludzi tu żyjących. Myśla że każdy kto tu mieszka to lewak, sojak, feminista i wygląda picrell. W tymczasie ja mieszkając ty 10 lat:
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
źródło: cf59ff10944c47dfa36375234e22d1e1
Pobierz

Mieszkam w Piasecznie i mamy w bloku 4 garaże. Korzystają z prądu wspólnego z klatki, nie mają swoich liczników. Jeden najemca ma elektrycznego chinskiego suva, który ładuje ze swojego garażu. Używa go do pracy, do jazdy po klientach (rzeczoznawca) i ładuje co noc. Rozmowa bez żadnych efektów, on w tym nie widzi nic złego. Administracja pracuje nad tematem, ale nie robi nic poza nowymi obietnicami. Nikt mu podlicznika nie założy, ani go nie rozliczy, bo nie ma jak. Rachunki wspólne wzrosły, płacimy za czyjś koszt firmowego auta. Tak chyba nie powinno być.
Macie pomysł jak to anonimowo i cywilizowanie rozwiązać?
Nie chcę przecinać kabla ani nic nikomu niszczyć.
#budownictwo #mieszkaniedeweloperskie #prawobudowlane #prawo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
źródło: SZCZYPCE-DO-CIECIA-KABLI-TNACE-160mm-IZOLACJA-1000V-TUV-DLA-ELEKTRYKA-NEO-312036379
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Pojawia się też pytanie jak zasilane są garaże
@mirko_anonim: p----------a do skarbówki. Uzyskuje korzyść bez opodatkowania.
Pomyśl o skrzyknięciu się w parę osób, którym to przeszkadza.
@mirko_anonim: ke? o czym wszyscy pierpapielicie? niech sobie zrobi swoje cale przylacze z enea, tauron czy co tam macie u was na wiosce i kogo to obchodzi? co niby administracja ma z tym wspolnego? jeden wniosek tylko
W ogóle to jest absurdalne od początku żeby prad w niezależnych garażach był ze wspólnej linii bez liczników i spółdzielnia może od reki problem rozwiązać to jest jedno pismo do dostawcy prądu ewentualnie telefon po koparke i elektryka
Albo prostsze, tańsze i szybsze rozwiązanie. Zalozyc podliczniki na każdy garaż, części wspolne i naliczac mieszkańcom proporcjonalne oplaty.