@jedrzej-gromadowski: Mój kumpel przebranżowił sie po budownictwie w KRK na wykończenie mieszkań. Zarobki 3 razy tyle. 0 stresu terminy pół roku do przodu xDDDD
@jedrzej-gromadowski: kolega też jest inżynierem budowy, często pytałem się czemu nie pójdzie do biura jak jakaś tam jego koleżanka ze studiów a on mówi że w biurze nudno xDdd teraz ogarnął taką robotę że na budowę to jeździ raz w tygodniu do innego miasta na parę godzin a potem chillujew aucie, polecam znaleźć robotę w większej firmie bo jak on pracował w jakiejś małej w powiatowej to potrafili do niego
@jedrzej-gromadowski: u mnie developer stawia lokalnie szeregówki i sam robi odbiory i chyba nawet sam wszystko nadzorował, chociaż fakt, że zrobił porządnie i nawet jak majster wchodził to zachwalał, że ściany i podłogi równe bo czasami jak do kogoś idzie robić to mu się "rzygać chce jak widzi ile jest najpierw do wyrównania"
@jedrzej-gromadowski Wyciągaj wnioski i ucz się. Skąd tyle usterek i wad. Czy to problem typowo wykonawczy, czy rozwiązań projektowych. Za chwilę będziesz mógł samodzielnie oferować pomoc w odbiorach i przejść na swoją działalność. Dramat to popadanie w apatię i czekanie co przyniesie kolejny dzień bez własnego zaangażowania.
Doradca techniczno handlowy w dziale domieszek do betonu
@jedrzej-gromadowski: no tak działa brak jakichkolwiek konsekwencji (ʘ‿ʘ)
Średnio wychodzi mi 10k brutto za 8h