Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Jak to jest, że ze 2% populacji #niebieskiepaski nic ni musi robić, wystarczy, że pójdą na studia/imprezę i #rozowepaski same się do nich odzywają, proponują randki, związki, a pozostali choćby skały srały i nie wiem czego by nie robili to w 99 przypadkach na 100 dostają kosza, a jeszcze inni dostają tego kosza za każdym razem… świat nie jest sprawiedliwy… a co najgorsze na takiej prawidłowości cierpi demografia.

#zwiazki #demografia #przemyslenia #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pasterz30: wygląd wygląd i jeszcze raz wygląd. Jak ktoś nie ma powodzenia u kobiet, to musi się wziąć za siebie i wymaksować co się da. Wiadome, sukces nie jest gwarantowany, ale na pewno warto próbować. Nie koniecznie dla kobiet, ale na przykład, żeby podnieść sobie samoocenę.
  • Odpowiedz
@Snowflake_: jakiś wygląd jest niezbędny. Ale nie daje (albo w sumie może nie dawał) sam z siebie sukcesu. Przebojowość, umiejętność słuchania lasek i gadania z nimi, dyskrecja, ciuchy, obycie, z kimś się znasz i jaki masz fame na mieście, "władza, siła", kasa, bajerka i target :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

W zyciu nie chcialbym byc z laska ktora poleciala na moj wyglad

@Pasterz30: przecież one na nic innego nie lecą… nawet jeśli w jakiś sposób pozna twój charakter, np. z powodu przymusu przebywania razem z tobą w jednym pomieszczeniu w pracy, to co najwyżej będziesz zajebistym kumplem i nic więcej. Nie ma czegoś takiego, że kobiety kochają tylko i wyłącznie za charakter. NIE MA! Kochają
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
majestatyczny-mediator-64:

przecież one na nic innego nie lecą…

@mirko_anonim: poza wygladem leca na: siłe (fizyczna i psychiczna), mięsnie (sylwetke, stosunek ramion do bioder bliski 1,6), pieniadze (zaradnosc), pozycje i
  • Odpowiedz
do mnie na imprezach zarywaja, a moja morda 6/10, 178cm, 32 w bicepsie.

@mirko_anonim: to dlatego piszesz z anonima ( ͡° ͜ʖ ͡°)

przecież one na nic innego nie lecą… nawet jeśli w jakiś sposób pozna twój charakter, np. z powodu przymusu przebywania razem z tobą w jednym pomieszczeniu w pracy, to co najwyżej będziesz zajebistym kumplem i nic więcej. Nie ma czegoś takiego, że kobiety
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Wy spermiarze

@Pasterz30: typie, ostatni raz „podrywałem” z 11 lat temu od tamtej pory nigdy do żadnej nie spermiłem. XD Ja nawet z inicjatywą już nie wychodzę, bo wiem, że nie mam
  • Odpowiedz