Aktywne Wpisy

pussy_hunter +8
dobra, bo zrobiło się straszne zamieszanie. więc uporządkowałem trochę te arkusze i udostępniam jak zwykle w pdf.
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury

Wrrronika +32
źródło: 1000083604
Pobierz

Jak to jest, że ze 2% populacji #niebieskiepaski nic ni musi robić, wystarczy, że pójdą na studia/imprezę i #rozowepaski same się do nich odzywają, proponują randki, związki, a pozostali choćby skały srały i nie wiem czego by nie robili to w 99 przypadkach na 100 dostają kosza, a jeszcze inni dostają tego kosza za każdym razem… świat nie jest sprawiedliwy… a co najgorsze na takiej prawidłowości cierpi demografia.
#zwiazki #demografia #przemyslenia #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@Pasterz30: do mnie na imprezach zarywaja, a moja morda 6/10, 178cm, 32
@Pasterz30: przecież one na nic innego nie lecą… nawet jeśli w jakiś sposób pozna twój charakter, np. z powodu przymusu przebywania razem z tobą w jednym pomieszczeniu w pracy, to co najwyżej będziesz zajebistym kumplem i nic więcej. Nie ma czegoś takiego, że kobiety kochają tylko i wyłącznie za charakter. NIE MA! Kochają
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: poza wygladem leca na: siłe (fizyczna i psychiczna), mięsnie (sylwetke, stosunek ramion do bioder bliski 1,6), pieniadze (zaradnosc), pozycje i
@mirko_anonim: to dlatego piszesz z anonima ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pasterz30: mam bana, a co ci za różnice by robiło gdybym
@Pasterz30: typie, ostatni raz „podrywałem” z 11 lat temu od tamtej pory nigdy do żadnej nie spermiłem. XD Ja nawet z inicjatywą już nie wychodzę, bo wiem, że nie mam
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰