Aktywne Wpisy

annlupin +17
halo odbiur jakie muzyczki słuchacie se
źródło: annlupin667878
Pobierz
kutasoglu +21
Jak mnie grzeje ciśnienie.
2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem
2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem

Gdzie znaleźć kobietę bez tatuaży, bez zwierząt, bez dzieci, bez byłych mężów, bez kolorowych włosów, bez kolczyków w miejscach innych niż uszy, bez pasji typu astrologia i horoskopy, bez wrednego charakteru?
Co powinna mieć: pracę, RiGCz.
#zwiazki #pytanie #tfwnogf #foreveralone
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: W podstawówce ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio - jednorożce nie dla ciebie. Bo takie kobiety wiążą się w okresie szkolnym, tuż po. I żyją spokojnie w normalnych szczęśliwych związkach. Więc nie dość
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: w kazdym zawodzie, ktory wymaga