Wpis z mikrobloga

Nad ranem zmarła moja żonka @xxMartaxx
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dancop: nie ma tutaj takich słów wsparcia, które pomogą. Bardzo mi przykro. Pamiętaj, że nie jesteś w tym sam. Nie wstydź się prosić innych o pomoc. Trzymaj się Miras
  • Odpowiedz
@dancop: Wiesz jaki to może ma sens? My wszyscy jesteśmy przecież na świecie tylko na chwilę. Do czasu jaki teraz jesteś Ty to jest też pamięć o Niej. O tych wszystkich wspaniałych rzeczach które przeżyliście razem, o tych rzeczach ktore sie dowiedziales dzięki niej i których Cię nauczyła. Tyle wspólnych lat zostawiło bardzo dużo Jej w Tobie. Kultywuj to w sobie i żyj tak jak myślisz ze Ona by Tobie
  • Odpowiedz
via Android
  • 89
@TakiSeLogin najprawdopodobniej rozległy zawał, serce jej stanęło, ot tak, z sekundy na sekundę. Prowadziłem RKO do przyjazdu zespołu i potem razem przez prawie godzinę, ale nie wróciła...
  • Odpowiedz
@dancop: nie znajdziesz tutaj pomocy, wieszkosc z tych ludzi, ktorzy tutaj pisza to boty albo ludzie, ktorzy skupiaja sie na tym czy majtczak bedzie siedzial w celi, bo to ich sprawa jest najwazniejsza, aha i klotnia o to kto z 2 przyglupow przdluzy kadencje POPIS. Udaj sie do specjalisty po benzodiazepiny i pogadaj z bliskimi.
  • Odpowiedz
via Android
  • 62
@WyZeJaOlkoholikAjaNiePije widzisz, aż do twojego wpisu było wszystko ok, nikt nie wchodził w politykę, dużo ciepłych słów. Taki stary dobry Wykop, i internet w ogóle

Ale zawsze musi być ten ktoś. A tak BTW, to żonka na pewno się tam cieszy, że witamy Majtczaka a na drugą turę pójdę specjalnie dla niej, bo z dwóch błaznów zawsze wybierała tego, który nie wrzuci nas w ramiona Rosji...
  • Odpowiedz