Aktywne Wpisy

Lardor +3
Którą skrzynie biegów wolicie?
źródło: temp_file6858820463095919402
Pobierzktórą wolicie
- manualną 20.6% (303)
- automatyczną 79.4% (1168)

dybligliniaczek +54
Wielki zderzacz hardych rowerzystów ( ͡° ͜ʖ ͡°) uwaga: rowery cargo albo z przyczepką - OSTROŻNIE!
#rower #heheszki #samochodoza
źródło: https://www.facebook.com/greenfailo/posts/pfbid0foAnNnqY4wHeDhj4bGjJyVC9V58DGKeWNHnsjwH4N9bzYDcTciHuB2KG8oheANWNl
#rower #heheszki #samochodoza
źródło: https://www.facebook.com/greenfailo/posts/pfbid0foAnNnqY4wHeDhj4bGjJyVC9V58DGKeWNHnsjwH4N9bzYDcTciHuB2KG8oheANWNl
źródło: 574082023_1277254267756662_3854507316657614180_n
Pobierz

Chciałem się pouczyć linuxa to zainstalowałem Minta. Dodatkowo kupiłem serwer na którym postawiłem bota z discorda. No i doszedłem do sciany bo nic nowego nie wiem co robić XD A mówili, że najlepiej by nauczyć się linuxa to go zacząć używać. Ale po paru dniach co ja tu mam robić jak już wszystko zrobiłem xD Serwer skonfigurowany, mint też. Jak nie masz pomysłu co robić dalej to bez różnicy na czym siedzisz. Wrócę do prostych CTF bo tam więcej się uczyłem.
@Osayomato: To teraz idź na Gentoo/Arch
Serwery gier też polecam.
@OlFunkyBastard A co mam robić... Nic ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po prostu korzystam, do 99% nie potrzebuje pisac skryptów by coś zautomatyzować. jestem przeciętnym użytkownikiem|
@MakeLifeGreatAgain Nooo myslałem by sie pobawić Archem
@khrop O i kolejne pomysły git, tak jak wyżej, po prostu sam z siebie nie wiem co
- menu procesów do kilowania
- menu otwierania i tworzenia notatek
- menu otwierania manuali
- menu hostów ssh do otwierania sesji
- menu otwierania do edycji podstawowych
- komentowanie i odkomentowywanie tekstu
- formatowanie za pomocą narzędzi third-party
- zamiana tabulacji na spacje
- formatowanie tabeli
- Parsowanie i zamienianie skrótów na pełne
Komentarz usunięty przez autora
@alWdIjJpz18nHw też przejrzę te reddity
Dodatkowo przeprowadź hardering systemu i odpal maszyne wirtualną i zainstaluj metaexploita.
Dodatkowo naucz się robić backupy przy użyciu dd i
Serwer domowy to chyba coś co najbardziej obiecująco brzmi. Jest co robić przy tym