Aktywne Wpisy

skrytek +152
Jako że dochodzę do siebie po wypadku, i dużo czasu spędzam w łóżku, to se zrobiłem centrum dowodzenia im. Stefana Hawkinga i teraz sobie gram w #diablo2
#pokazbiurko
#pokazbiurko
źródło: 1000048298
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000048298
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Może tutaj ktoś będzie w stanie poszerzyć moje horyzonty. Jestem po długim związku, który zakończył się rok temu i myślę że już jestem gotowa na poznanie kogoś z kim mogłabym zbudować fajną relację, dlatego założyłam konto na jednej z aplikacji randkowych. Z natury raczej jestem powściągliwa i nieśmiała, dlatego nie jest mi łatwo, gdy pierwszy raz kogoś widzę i stąd moja ostrożność.
Natomiast poznani faceci, nawet jeżeli wydawali się również tacy spokojniejsi, na pierwszym spotkaniu podczas spaceru nagle ot tak mocno mnie przytulają i całują w usta, co dla mnie jest dość krępujące. Rozumiem, że to może być według nich romantyczne i nie proponują od razu cimcirimci, ani nie zachowują się jak zboczeńcy, ale czy nie wydaje Wam się, że dobrze by było najpierw poznać kogoś lepiej, zanim pozwolicie sobie na takie czułe gesty? A może jestem naiwna i tak się zachowują cynicy? Jaka jest Wasza perspektywa?
#zwiazki #feels #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
źródło: Rzarzudga
PobierzOd tego czy będzie kolejna randka zależy czy spodobałeś się kobiecie czy nie.
Jeśli tak - idziecie właśnie na kolejną randkę.
Jeśli nie - ta ma wielu kolejnych facetów w kolejce.
Proste i logiczne.
Dopisz jeszcze, że ten chłop nie do końca był w Twoim typie jeśli chodzi o cechy fizyczne i mamy pełen obraz sytuacji. :)
Zapomniałaś o takim drobnym szczególe.
@mirko_anonim: no oni Cię poznają i po reakcji widać, że jesteś sztywniara, a oni sa normalni. Akcja reakcja równa się informacja.. Tak się poznaje właśnie