Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Może tutaj ktoś będzie w stanie poszerzyć moje horyzonty. Jestem po długim związku, który zakończył się rok temu i myślę że już jestem gotowa na poznanie kogoś z kim mogłabym zbudować fajną relację, dlatego założyłam konto na jednej z aplikacji randkowych. Z natury raczej jestem powściągliwa i nieśmiała, dlatego nie jest mi łatwo, gdy pierwszy raz kogoś widzę i stąd moja ostrożność.
Natomiast poznani faceci, nawet jeżeli wydawali się również tacy spokojniejsi, na pierwszym spotkaniu podczas spaceru nagle ot tak mocno mnie przytulają i całują w usta, co dla mnie jest dość krępujące. Rozumiem, że to może być według nich romantyczne i nie proponują od razu cimcirimci, ani nie zachowują się jak zboczeńcy, ale czy nie wydaje Wam się, że dobrze by było najpierw poznać kogoś lepiej, zanim pozwolicie sobie na takie czułe gesty? A może jestem naiwna i tak się zachowują cynicy? Jaka jest Wasza perspektywa?

#zwiazki #feels #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim bo dużo mężczyzn naczytało się jakiegoś pua czy coucha podrywu który im wmówił że szybko trzeba kobietę dotykać przez co obejmują, łapią za kolano czy rzucają się do buziaków, bo się boją że bez tego nie będzie kolejnej randki. Może na jakąś część kobiet to działa by chciała kolejną randkę ale raczej takie sztuczne przyspieszanie etapów relacji raczej opóźnia to co mogłoby się wydarzyć po pierwszej randce (odrzucenie) na którąś
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola:
Od tego czy będzie kolejna randka zależy czy spodobałeś się kobiecie czy nie.
Jeśli tak - idziecie właśnie na kolejną randkę.
Jeśli nie - ta ma wielu kolejnych facetów w kolejce.
Proste i logiczne.
  • Odpowiedz
@NosaczPolak2: no właśnie nie, nawet najlepszy start może zepsuć właśnie usilna próba dotyku, przynajmniej dla osób, które na pierwszej randce także widzą się pierwszy raz i kiedyś takiej randce podziękowałam, bo chłop w każdej możliwej okazji próbował mnie dotknąć, a to za kolanko, a to za ramię, a to przytulić, na koniec próbował pocałować. Po prostu jego dotyk jako obcej osoby, której praktycznie nie znałam nie był czymś chcianym i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sumienny-artysta-13:

czy nie wydaje Wam się, że dobrze by było najpierw poznać kogoś lepiej

@mirko_anonim: no oni Cię poznają i po reakcji widać, że jesteś sztywniara, a oni sa normalni. Akcja reakcja równa się informacja.. Tak się poznaje właśnie
  • Odpowiedz