Aktywne Wpisy

jmuhha +424
Czaicie, że istnieją ludzie którzy nie prowadzą dialogu wewnętrznego ( ಠ_ಠ)

anoysath +1431
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

T. "Bo ja nie jestem Karolem Nawrockim"
petarda
#debata #polityka
@Tapirro: Jest sobota, wieczór. Część elektoratu pisowskiego ma już wysokie stężenia alkoholu we krwi.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: niby wszyscy ci emeryci nagle dostrzegą memcena i na niego zagłosują? XD Doubt.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: jak wygra Trzaskowski to Konfederacja na duże szanse na pokonanie PiSu w następnych parlamentarnych, bo PiSu nie będzie. Jak Konfederaci zagłosują na nawrockiego to PiS przetrwa i jeszcze przejmie z powrotem część wyborców Konfederacji.
Dlatego kompletnie nie rozumiem jak popierając Konfederację można głosować na nawrockiego...
@bylem_zielonko: W domyśle każdy z nas będzie emerytem o ile dożyje.
Bardzo łatwo potem będzie wyciągać to, że się pod czymś podpisał i ma to w dupie. Trzaskowski, unikając podpisu, będzie udawał, że rozmowy nie było
@yaszczur: "Cóż szkodzi obiecać?" Czy jak to szło xD
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: aha czyli może za 50 lat. A teraz możesz oddać głos na Trzaskowskiego, a to rozwali PIS (kolejna przegrana + rozliczenia) i już za chwilę będzie nowe miejsce na prawej stronie, ale widocznie lubisz duopol
w 2011 podniósł vat z 22 na 23 procent na 2 lata,