@carl1910: nie śledzę tematu, ale to Misiek z Wisła Sharks zerwał zgodę z Lechią żeby robić narko biznesy z Widzewem i Ruchem ? Tak coś kojarzę z nagłówków prasowych pisanych na podstawie jego zeznać.
@carl1910: pomijając wszystko, to po tym jak go zamknęli i poszedł na współpracę z policją to powinny wrócić zgody z Lechią i Śląskiem, ale ja tam w tematach kibicowskich nie siedzę. Słyszałem tylko że tam ludzie z Krakowa się przyjaźnili z ludźmi z Gdańska, latami się znali, jak nie dekadami, rodziny się odwiedzały wzajemnie i nagle im mówią że mają z nimi kosę :|
@carl1910: @jakub99 ja tylko dodam, ze starzy kibice Slaska nie tolerowali zadnej zgody z Wisła nigdy, bo w 1982 roku gralismy z Wisla mecz o mistrza Polski, mecz zostal kupiony ale Wisla i tak sie nie podlozyla i stracilismy tytul na rzecz Widzewa :P
@carl1910: nie śledzę tematu, ale to Misiek z Wisła Sharks zerwał zgodę z Lechią żeby robić narko biznesy z Widzewem i Ruchem ?
Tak coś kojarzę z nagłówków prasowych pisanych na podstawie jego zeznać.
@carl1910:
pomijając wszystko, to po tym jak go zamknęli i poszedł na współpracę z policją to powinny wrócić zgody z Lechią i Śląskiem, ale ja tam w tematach kibicowskich nie siedzę. Słyszałem tylko że tam ludzie z Krakowa się przyjaźnili z ludźmi z Gdańska, latami się znali, jak nie dekadami, rodziny się odwiedzały wzajemnie i nagle im mówią że mają z nimi kosę :|