Wpis z mikrobloga

@ProstyKrzywy ja jestem chętny pójść z Nawrockim na gołe Klaty, nawet sama prezentację, jego klata jest słaba i zapadnięta, ledwo dźwiga na sztandze jakieś śmieszne ciężary.
  • Odpowiedz
  • 24
@vvv-vvv porównujesz w tym momencie zażycie nielegalnego w Polsce specyfiku zarejestrowane na kamerze (złamanie prawa mówi to panu coś?)
Do wydmuchania nosa?

Brawo, udało ci się bez wazeliny
  • Odpowiedz
@ProstyKrzywy od pewnego czasu koncerny tytoniowe pchają na rynek beztytoniowe woreczki nikotynowe. To, czego użył Batyr tak właśnie wygląda i jest legalne.
@ostr oczywiście, jak ktoś sądzi inaczej niż ty, to jest najpewniej debilem robolem
  • Odpowiedz
  • 16
@vvv-vvv jestem w stanie zrozumieć próbę obrony kandydata na którego chce się głosować.
Jednak gdy ten kandydat odstawia rzeczy nie do obrony a dalej jest zakłamywanie rzeczywistości to nie jest się już wyborcą, jest się wiernym ślepym na każdy argument.

Szef kampanii napisał że był to snus - nielegalny
Woreczki i gumy nikotynowe może i są ale to nie było to.
  • Odpowiedz
@ProstyKrzywy: Co... Myślałem, że poprawia coś, jakąś protezę??? Czy też obsmarkał się... a On snus... Teraz zaczynam wątpić, być pewny, czy to był snus, a nie biały wąż...

Jeszcze moment i Szefernaker zrobi ze mnie fana Trzaskowskiego...

Co do OP to mógł wstawić screenshot bez swego durnego
Bialaherbata - @ProstyKrzywy: Co... Myślałem, że poprawia coś, jakąś protezę??? Czy t...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz