Aktywne Wpisy

Dewator96 +111
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +409
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

@ProstyKrzywy: Ludzie Ci tłumaczą, że nie wiesz o czym piszesz. Że snusy z tytoniem są nielegalne, ale te z nikotyną są dostępne na rynku, a Ty nawet nie próbujesz tego zweryfikować tylko dalej
zreszta to nie jest zadna tajemnica, ze wielcy liderzy sie szprycuja przed przemowieniami, tylko pewnie malo ktore trwa 2h bez przerwy
@Gawith_Apricot: Z tym się zgodziłem.
Niemniej Ty napisałeś, że jest dzbanem, bo tego nie widział przy kasach. Ja też nigdy nie widziałem, dzisiaj się dowiedziałem o istnieniu tego specyfiku, i nie sądzę, by czyniło to ze mnie dzbana. (╭☞σ ͜ʖ
Mógł od razu napisać, że się pomylił lub usunąć wpis bo to zwykły fake news.
poza tym trzask tez na bank cos bierze, chodzi do psychologa/psychiatry, to sa ludzkie slabosci
Żaden z was tak samo jak i ja nie wie co tam było, jedyne informacje które mamy to są informacje od człowieka który kłamie na każdym kroku i w każdym temacie.
Czy tam była nikotyna, tytoń czy może coś innego nie wiemy tego.
Poza