Wpis z mikrobloga

jestem w stanie zrozumieć próbę obrony kandydata na którego chce się głosować.

Jednak gdy ten kandydat odstawia rzeczy nie do obrony a dalej jest zakłamywanie rzeczywistości to nie jest się już wyborcą, jest się wiernym ślepym na każdy argument.

@ProstyKrzywy: Ludzie Ci tłumaczą, że nie wiesz o czym piszesz. Że snusy z tytoniem są nielegalne, ale te z nikotyną są dostępne na rynku, a Ty nawet nie próbujesz tego zweryfikować tylko dalej
  • Odpowiedz
@ProstyKrzywy: nie rozumiem szumu o to. to jest tak gigantyczny stres, czlowiek jest w polityce nowy, w dodatku jest bardzo mocno atakowany prawie od samego poczatku (niewazne, czy slusznie, i w jakim zakresie), to jest forma radzenia sobie z ta sytuacja, totalnie sie mu nie dziwie.
  • Odpowiedz
@walciak: az tak? ciezko mi sobie wyobrazic bardziej stresujaca sytuacje, jak stanie na swieczniku przez 2 godziny telewizji na zywo ogladanej przez cala polske

zreszta to nie jest zadna tajemnica, ze wielcy liderzy sie szprycuja przed przemowieniami, tylko pewnie malo ktore trwa 2h bez przerwy
  • Odpowiedz
To po co pisze w poście, jak nie wie co to jest i od razu twierdzi, że nielegalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Gawith_Apricot: Z tym się zgodziłem.

Niemniej Ty napisałeś, że jest dzbanem, bo tego nie widział przy kasach. Ja też nigdy nie widziałem, dzisiaj się dowiedziałem o istnieniu tego specyfiku, i nie sądzę, by czyniło to ze mnie dzbana. (σ ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 0
@katopa to jest de facto trwajaca pol roku sesja na wymagajacym kierunku studiow, gdzie kazdy dzieb to kilkanaście godzin nauki i egzaminow. Totalnie sie nie dziwie ze mozna juz nie wyrabisc
  • Odpowiedz
@katopa nie, nie posiada i wczoraj to udowodnił. Chłop nie kontroluje głodu nikotynowego a pcha się na najważniejszy urząd w Polsce xD następnym razem jak się zestresuje to może niech sobie małpkę walnie? Biedulek Nawrocki, długą kampanię miał i nie wytrzymuje stresu xD
  • Odpowiedz
@walciak: a kto normalny kontroluje jakis glod? byles od czegokolwiek kiedykolwiek uzalezniony? ja np jestem od kofeiny, jak pewnie duza czesc spoleczenstwa, i w skrajnych przypadkach potrafilem miec GIGANTYCZNY zjazd nie majac do niej dostepu przez kilka godzin np. podczas jakichs wycieczek po lesie itd.

poza tym trzask tez na bank cos bierze, chodzi do psychologa/psychiatry, to sa ludzkie slabosci
  • Odpowiedz
  • 1
Do wszystkich kolorowych ptysiów którym nie podoba się wpis i że powinienem usunąć.

Żaden z was tak samo jak i ja nie wie co tam było, jedyne informacje które mamy to są informacje od człowieka który kłamie na każdym kroku i w każdym temacie.

Czy tam była nikotyna, tytoń czy może coś innego nie wiemy tego.

Poza
  • Odpowiedz