Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@gargantel: Oj tam, lubię sięgać po informacje z różnych źródeł by nie kisić się tylko w wykopowej banieczce. Wpadam więc tam do Stana od czasu do czasu na live'y. Po prostu ten jego komentarz mnie setnie ubawił swą bezczelnością :)
  • Odpowiedz
Jako uzasadnienie podał ankietę z Kanału Zero - 75%N, 25%T. Wspomnianą ankietę uznał za obiektywną

@Zarrakash: na tym etapie sam nie wiem, czy Stanowski stworzył bańkę w którą sam wpadł, czy stworzył potwora z geniuszy z brajton, który go natychmiast zeżre jak teraz spróbuje być za bardzo obiektywny
  • Odpowiedz
@Zarrakash: Nie wziąłem udziału w ankiecie choć zagłosowałbym inaczej niż większość.
Nie zrobiłem tego bo Stanowski zmusił mnie do odpalenia telewizora i włączenia TVP, inne debaty oglądałem u nich na YT, ale nie zniosłem jego mordy zagłuszającej wypowiedzi jakimiś p----------i.
  • Odpowiedz
  • 1
błagam o źródło, nie każ mi przeglądać Mazurka i spółki.

@kremenaros: I ja mam się teraz poświęcić, słuchając ich materiału po raz kolejny? Ty jakimś sadystą jesteś? xDD Gdzieś to tam pada w zapisie live, segment długi na 1h:20min zaraz po samej debacie.
  • Odpowiedz