Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888: Pomimo mojego stadionowo-nacjonalistycznego backgroundu muszę uczciwie przyznać, ze to nie jest środowisko, z którego wybierałbym prezydenta państwa polskiego. Z drugiej strony mamy demokrację, więc na dobrą sprawę lud powinien wybrać kogoś na swój obraz i podobieństwo bez arystokratycznych fochów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 uważasz że w legendernej, epickiej szlachetnej ustawce 70vs70 znalazłby się jakiś przypadkowy doktorant/urzednik bo chyba nim wtedy byl Karol Nawrocki. W ustawce gdzie po jednej i po drugiej stronie udział brali zatwardziali kryminaliści i mordercy?
  • Odpowiedz
Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który chociaż raz, za młodu, nie szukał w jakiś sposób większej adrenaliny w związku z kibicowaniem swojej drużynie

@Lolenson1888: No i mi mógłbyś dać wór kamieni, ale ja nie jestem patusem, żeby z takiej propozycji korzystać ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: biłem się może dwa razy w życiu, ostatnio w szkole podstawowej jak miałem 10 lat. Walka trwała może 15 sekund, nikomu nic się nie stało choć każdy wyszedł z tego zapłakany. Nikt normalny nie myśli o biciu się z innymi poza ringiem i szukanie adrenaliny w to tylko wyznacznik bycia patusem.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: tak się składa, że jak byłem młodszy to faktycznie byłem wkręcony mocno w ultraskę i koło ekipy sportowej swojego klubu też się kręciłem. I może gówniarzowi mogło to imponować, ale jak przypomnę sobie czego byłem świadkiem i jak ci ludzie, "szlachetni wojownicy" zachowywali się na wyjazdach to nigdy nie chciałbym aby osoba z takiego towarzystwa była prezydentem.

Tylko żeby dojsc do takich wniosków to trzeba naprawdę dotknąć tego środowiska
  • Odpowiedz
  • 0
@Jakub_Kusy:

Tylko żeby dojsc do takich wniosków to trzeba naprawdę dotknąć tego środowiska i znać prawdę o nim, a nie idealizować chuligankę bo jesteś zwykłym kibicem co pośpiewa i ma mokro na myśl, że skopie kogoś z innym szalikiem ma szyi.

Dokładnie tak, ale skoro sam kiedyś coś tam kibicowałeś to sam wiesz jak to wygląda - gdy bywały jakieś zadymy, to w ferworze walki szło się za tłumem bez
  • Odpowiedz