Wpis z mikrobloga

• 1371
@Lolenson1888: Daj kamienia. Można chodzić na mecze, pośpiewać, wrócić do domu. Cięcie ludzi maczetami to nie jest standard. Za udziałami w ustawkach idzie cały szereg działań wokół ustawkowych. Otoczenie ubrudzone w zabójstwa, handel narkotykami, a Nawrocki nie znalazł się tam raz przypadkiem, tylko ktoś musiał go tam wprowadzić do grupy.
  • Odpowiedz
Ależ śmiać mi się chce z tej n-----------i na Nawrockiego akurat o to, że brał udział w jednej ustawce lub nawet więcej niż jednej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Lolenson1888: tym się różnimy.

Dla ludzi inteligentnych rozrywka wygląda inaczej, niż dla troglodytów.
A prezydent powinien być inteligentny. O jego sile stanowi głowa, nie pięści.
  • Odpowiedz
  • 1
@hpiotrekh: Szczerze mówiąc trochę nie chcę mi się odpisywać Tobie jak i innym powyżej, gdyż skierowałem ten wpis przede wszystkim do tych którzy którzy faktycznie mają coś wspólnego ze środowiskiem kibicowskim, ale jedna uwaga - nie nazwał bym tego rozrywką. Rozrywka to na przykład pójście do kina. Ciężko nazwać rozrywką np. wyjazd do Szczecina w weekend za klubem po ciężkim tygodniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 problemem nie jest sama ustawka, tylko typ ludzi jacy tam sa, większość to margines społeczny, nie licząc oczywiście policjanta, księdza czy adwokata. #pdk
Kolega dostał nokaut na jednej ustawce przy pierwszym wejściu to jego przeciwnik się zapytał czy nic mu nie jest jak odzyskał przytomność xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: pytasz na portalu dla przegrywów, czy ktoś robił coś poza piwnicą, z innymi ludźmi?

Ja tam kisnę z tego rzekomego tatuaża- przecież według tęczaków i tam ogólnie lewej stronyz tatuaż to coś dobrego, więc o co chodzi xd
  • Odpowiedz