Aktywne Wpisy
nowszyja +194
Czaicie, że część społeczeństwa tak bardzo nie ma co ze sobą zrobić po pracy, że wolny czas spędza na łażeniu za psem i czekaniu aż się zesra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
mati1990 +20
a polacy chcą dostęp do broni xD
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower

⁙ Quincunx ⁙
Na obrazku jest jakiś randomowy wzór utworzony poprzez kopiowanie płaskich figur geometrycznych (kwadraty, koła, trójkąty*) w MS Paint. Wzór został odbity horyzontalnie i wertykalnie. *Wzory tworzyłem czasami poprzez nakładanie na siebie fragmentów utworzonej z linii o boku 1 pix siatki, a czasami siatki odbijałem w całości. Nie pamiętam czy wykorzystałem trójkąty lub koła do narysowania tego obrazu.
źródło: [000429]
Pobierzźródło: geogebra121e
Pobierzźródło: geometria_1
Pobierzźródło: sun
Pobierzźródło: daimonds
Pobierzźródło: the-file-room-at-the-chaos-theory-entropy-institute-theresa-mccracken
Pobierzźródło: mirrors42
Pobierzźródło: mirrors422
Pobierz@TwojHimars: To są fraktale?
źródło: mirrors4224
Pobierzźródło: 12345678369a
Pobierzźródło: 12345678369ab
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 12345678369abc
Pobierz81 = 9 x 9, a 8 + 1 = 9...
4 x 4 = 16, a 1
źródło: 12345678369a
Pobierz@TwojHimars: Wszystkie liczby całkowite do ∞ bez 0, zero nie jest liczbą, jest cyfrą (znakiem), który nie ma żadnej wartości liczbowej. Skracając dowolną liczbę całkowitą np. 1410 (data bitwy pod Grunwaldem) uzyskasz: 1 + 4 + 1 + 0 = 6
3 to 12, 21, 30, 39, 48 itd. Te wszystkie liczby po skróceniu do wartości jednocyfrowej dają cyfrę (liczbę) 3. To, że kwadrat jest 9 x 9, nie
źródło: Liczby999
Pobierz