Wpis z mikrobloga

Naród jest podzielony jak nigdy i codziennie szczuje na siebie, no ale nic się nie stało XD

@Ketoprofen: Jak wiemy koalicja robi wszystko, żeby to odwrócić xD
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: Uwielbiam te wpisy jaśnie oświeconych fanów Tuska co twierdzą że reszta społeczeństwa ma wyprane mózgi a sama nie widzi jak Tusk wszystkich okłamuje i nie dotrzymuje obietnic xD
  • Odpowiedz
@Ketoprofen:

Najbardziej mnie d--a boli że Rumuni się ogarnęli,

Rumuni się ogarnęli XD im jawnie, bezczelnie zlikwidowali demokrację, a ta mówi, że się ogarnęli
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: Pamiętam PO przed PiSem. Widziałem ostatnie lata za PIS. W kółko afery i obrzucanie sie gownem więc uznałem ze nigdy więcej mojego głosu ani na PO ani na PiS. Chciałem głosować na trzecią partie w szeregu. Obietnice i poglądy kandydata były mi obojętne bo i tak kazdy mówił ze za jego rządów będzie mi miło cieplo i przyjemnie. Chociaż muszę przyznać ze mimo wszystko bliżej mi do Holowni niż
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: No niestety, Polska brunatnieje. I pewnie bym to wysmial gdyby ktos mi to powiedzial jeszcze rok temu. Ale ostatnio uslyszalem od kogos dosc bliskiego ze bedzie glosowac na Nawrockiego, bo ma dosc narodu na "U" i ze najlepiej to do pieca z nimi. No rece opadaja. Wstyd mi za Polakow, ze potrafia tak myslec. I jeszcze sie tym chwala.
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: ja az tak zatroskany nie jestem ale fakt ze jak sobie wyobrazam ze prezdyentem moze zostac ktos taki to az mnie cos bierze
Trzaskowski idealny nie jest, ba nawet bym powiedzial ze jest zły ale to still mniejsze zło. Plus jego wygrana to potencjalnie wieksza szansa na rozbicie duopolu PiS-PO. Wygrana Batyra to powrot PiSu do władzy razem z Konfą za 2,5 roku a co za tym idzie pozarcie
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: jeżeli wybory wywałują u ciebie takie emocje to nie czekaj na głosowanie tylko od teraz przestań sie tym/polityką w ogóle interesować bo to nie jest dla ciebie zdrowe, skończy sie problemami. Zresztą jaki sie ma wpływ na to kto wygra? Głosujesz ty i ewentualnie możesz przekonać rodzine/znajomych do swojego kandytata. Na tym sie kończy twój wpływ na wybory i nie ma co sie tak tym podniecać i zajmować sobie
  • Odpowiedz
Wystarczy uwierzyć i namawiać jak najwięcej ludzi żeby zagłosowali

@Kacpy134: Oczywiscie, byc naganiaczem czegos, czego sam nie jestes pewny, a chcesz jeszcze przekonywac do tego innych xd Beka straszna z takich idealistow.
  • Odpowiedz