Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +202
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

@Romska_Palo_Ul_Laputa: Jak długo czekałeś i na którym przejściu? Bo ja przejechałem bez zwalniania.
@Romska_Palo_Ul_Laputa: Czyli nie stoi się jak w latach '90 kiedy to kontrolę przechodzili wszyscy a ciężarówki stały po kilkadziesiąt godzin.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Marktrel299: W kilka lat - i owszem. Samo przywrócenie granicy celnej z RFN spuści do kibla kawał przemysłu. Dodajmy do tego z nagła wywalonych z rynku transportowców i będzie miodzio.
@RuchaczSpychacz: zaraz zlecą się dzbany co powiedzą, że wtedy było lepiej, bo przynajmniej pedałów nie było. I nakrętek przyczepianych.
A, i młodzież na religie chodziła! I w piłke grała!
Jak powiedziałem, nawet UK które w sumie nic nie produkowało nie zbiedniało o więcej niż 10%
@Marktrel299: To "nic" to jest po 70 mld funtów miesięcznie.
@Marktrel299: Pełnego zbucenia najpewniej, ewentualne status Norwegii - czyli przyjmowanie praktycznie całego prawa wspólnotowego poza jakimiś bzdurami, za to brak wpływu na decyzje UE.
Nie ma żadnego faworyzowania jakiego kolwiek kraju. Budżet jest ustalany na podstawie potrzeb i negocjacji. Od wejścia Polski do UE jest największym
@cash-stacker: no to pisz, bo dla mnie to jest to samo.