Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polak-p: chłopak jest przegrywem to fakt, z ryja podobny zupełnie do nikogo, ale faktem jest to ze tusk nie powinien pozwalać się tak szmacić jakiemuś staremu dziadowi z Niemiec. Sądziłem ze te docinki tego niemca w strone tuska to dzieło AI ale okazało się że niestety nie :(
  • Odpowiedz
@polak-p: po tym można poznać najbardziej niedowartościowanych przygłupów - jak robią się sławni w jednej dziedzinie to nagle buduje się w nich poczucie że są autorytetami w każdej możliwiej dziedzinie.
  • Odpowiedz
@polak-p: Nie mam zielonego pojęcia kim jest grandeconnection, ale wiem że ma takie samo prawo do gadania wszelakich głupot jak Ty czy ja, bez względu na wiek czy posiadane poglądy. Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym.
  • Odpowiedz
  • 0
@the_good_guy: może i tak, ale wygląda na to, że szczególnie tacy potrzebują Wujka Bena który powie, że z wielką siłą przychodzi wielką odpowiedzialność po czym przybije gwoździa umierając na ulicy.

Zawiodłem się trochę, bo gości ma naprawdę zdrowe podejście do weryfikacji faktów, ale tutaj s--------ł to koncertowo. Liczę, że sam usunął film, a nie że YT mu zjadł.

Byłby jakiś Redemption Arc.
  • Odpowiedz