Aktywne Wpisy

Wrrronika +276
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
PorkaTurbo +194
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Jakie są najlepsze lokalizacje w #warszawa obecnie do kupna #nieruchomosci pod względem cena/jakość? Nie zależy mi na metrze. Ile obecnie to uczciwa cena za m2? 13/14 tysięcy? Mowa o mieszkaniu dwupokojowym 40-45 m2 z miejscem postojowym.
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Szykuj 16-18k za metr, jeśli nie chcesz upośledzonego miejsca. Chcesz dodatkowo niewielki metraż, o taki walczysz z tymi od inwestycyjnych zakupów, więc może być nawet gorzej.
Najlepsze (zakładając dojazd samochodem i zerowe zainteresowanie metrem) to Stegny/Sadyba oraz Ursynów (byle nie taki bardzo głęboki) z uwagi na komfortowy, szybki dojazd do centrum i przyjemną okolicę, równiez pod kątem miejsc na wycieczki rowerowe,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ewentualnie Bemowo i osiedla wokół nowych stacji metra, jeśli lubisz metro.
Za 13 czy 14k bez problemu kupisz.
Dodatkowo Stegny czy sadyba? Akurat w okolicach dolinki mam znajomych z pracy i tam jest katastrofa jeśli chodzi o korki.
Ja na pewno bym nie chciał mieszkać tam, gdzie są mieszkania po 13k (w metrażu do 45). Znam Warszawę od podszewki, każdy kąt praktycznie.
Kiedyś jeździłem dolinka na Wawer i też były tragiczne korki.
@piwakk: Uważam, że to beznadziejna okolica. To praktycznie Piastów lub Pruszków, tylko drożej i większe menelstwo tam mieszka. Dojazd z ursusa samochodem to dramat; pociągiem to klimaty jak z Pruszkowa, czekanie na nabitą i powolną SKM.
D--a, a nie Warszawa. I do momentu zbudowania M5 (linii na Ursus) się to nie zmieni. A M5 będzie za 30 lat.
Komunikacja jak już jeżdżę to do centrum. Ale rzadko. Nie wiem, na moje obecne potrzeby zdecydowanie jak najbardziej ok.
No ok, może być zapchana, ale ja tam wsiądę dwa razy na miesiąc albo raz. Praktycznie nie jeżdżę komunikacją. A juz na pewno nie w godzinach szczytu. Więc no nie widzę w tej kwestii problemu, tylko dobrą alternatywę do nie wiem autobusu. Jak jadę teraz do centrum od siebie z Woli, to tramwaj też
@piwakk: No nie.. stary, rozumiem, że miałeś po prostu cichych sąsiadów, ale wielka płyta ma najgorszą tłumienność ze wszystkich materiałów budowlanych powszechnie stosowanych (poza 12cm BK), zwłaszcza w zakresie basu. Umcanie słychać trzy piętra dalej.
Rozumiem, że w Twojej sytuacji Niedźwiadek się sprawdza, spoko, rozumiem. Ale też nie masz takiem całkiem typowej widzę: nie