Wpis z mikrobloga

Rzadowe Centrum Bezpieczenstwa stwierdziło, że świetnym pomysłem będzie puszczenie mi Child alertu o polnocy a pozniej o 3 w nocy na druga karte sim, o dziewczynce, ktora zaginela i byla ostatni raz widziana jakies 300km od mojego miejsca zamieszkania.
Czy w kazdej panstwowej jednostce pracuja debile?
Jak pozniej cos sie bedzie serio dzialo i zobacze nadawce "Alert Rcb" to stwierdze, ze znowu jakas gowno burza co pojdzie bokiem.

#alertrcb #policja #polska
gniazdownik1016 - Rzadowe Centrum Bezpieczenstwa stwierdziło, że świetnym pomysłem bę...

źródło: 1000043464

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Waleczny_Kalafior: xD to są te mega specyficzne wymagania? Że zniknęła i rodzice muszą wyrazić zgodę i muszą mieć treść komunikatu? Codziennie takie gówniary znikają teraz też się znalazła i jakiegoś typa w mieszkaniu i „rodzina prosi o niezadawanie pytań” xD
  • Odpowiedz
żebyś zobaczył zdjęcie i zwrócił uwagę w swoim otoczeniu.

@Mekeos: I co, o trzeciej nad ranem odpalę neta aby zobaczyć zdjęcie? A rano będę miał to w dupie, dzieciaki muszę wyszykować do szkoły a nie zdjęcia innych dzieci oglądać, jakkolwiek by to nie brzmiało XD Jakby to był MMS to miałoby sens, a tak to niech się wypchają.
  • Odpowiedz
@tomek123456789: @Filipterka25 no to albo chcemy przekazać wartościową informację albo demonizujemy linki w sms i wysyłamy spam do każdego w Polsce. Magicznie klikając w link nic się nie stanie i to nie powinien być problem, że x% osób na tyle nie ogarnia życia, że wyśle wszystkie swoje oszczędności do kongo, bo będzie chciało zobaczyć zdjęcie dziecka którego szuka cały kraj i na fejkowym linku mu napiszą jakieś głupoty. No
  • Odpowiedz