Wpis z mikrobloga

Rzadowe Centrum Bezpieczenstwa stwierdziło, że świetnym pomysłem będzie puszczenie mi Child alertu o polnocy a pozniej o 3 w nocy na druga karte sim, o dziewczynce, ktora zaginela i byla ostatni raz widziana jakies 300km od mojego miejsca zamieszkania.
Czy w kazdej panstwowej jednostce pracuja debile?
Jak pozniej cos sie bedzie serio dzialo i zobacze nadawce "Alert Rcb" to stwierdze, ze znowu jakas gowno burza co pojdzie bokiem.

#alertrcb #policja #polska
gniazdownik1016 - Rzadowe Centrum Bezpieczenstwa stwierdziło, że świetnym pomysłem bę...

źródło: 1000043464

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 405
@gniazdownik1016 Child alert jest używany ekstremalnie rzadko, żeby go użyć muszą zostać spełnione kryteria odpowiednie. Nieważne o której godzinie przychodzi, chodzi o to, żebyś zobaczył zdjęcie i zwrócił uwagę w swoim otoczeniu.
  • Odpowiedz
  • 181
@CREATE_USER Żebyś mógł narzekać o tym na wykopie. Jak myślisz, co zajmuje więcej czasu, wpisanie child alert w google, gdzie od razu wyskakuje aktualny czy wstawiać kolejny post na wykopie?
  • Odpowiedz
@CREATE_USER: zgodziłbym się, natomiast z linkiem jest inny problem. Wszędzie mówi się (i słusznie) żeby nie klikać w losowe linki. Coś takiego mogłoby zachęcać osoby starsze do późniejszego klikania w odpowiednio przygotowane scamy z SMSów itp.
  • Odpowiedz
@Mekeos

Child alert jest używany ekstremalnie rzadko, żeby go użyć muszą zostać spełnione kryteria odpowiednie.

Jakie to niby kryteria? Takich gówniar ucieka z domu tysiące i policja ma wywalone. Ktoś miał po prostu mocne plecy i ich użył.

Najlepsze że musieli dać dwa zdjęcia, pierwsze na którym wygląda jak dziecko żeby uzasadnić alert i drugie na którym wygląda jak zwykle czyli jak 30-latka po przejściach.
  • Odpowiedz
@gniazdownik1016: wydaje mi się, że powinieneś oswoić się z myślą, że nie jesteś najważniejszą osobą na świecie i - uwaga - państwo może jednak mieć w dupie twoje preferencje co do godzin i sposobu otrzymywania alertów.
  • Odpowiedz