Wpis z mikrobloga

@Wolvi666: widać w PiSie nikt nie ma odwagi powiedzieć mu żeby się schował i nie gadał kocopolów. Przecież jego ingerencja w te wybory tylko bardziej zmobilizuje ludzi na głos przeciw Nawrockiemu. Na mnie podziałało.
  • Odpowiedz
@murdoc: no właśnie jestem ciekawy jak będzie wyglądała sytuacja PiSu po jego odejściu. Przecież tam nie ma zdecydowanego vice-lidera i hieny się pożrą między sobą o stołek prezesa.
  • Odpowiedz
@ciabass: jeżeli Nawrocki nie wygra, to PiS się rozpadnie na frakcje. Mocno u nich pozmieniały przegrane parlamentarne, wydali setki tysięcy na poręczenia majątkowe, miliony na kampanię z obciętą subwencją, możliwe, że stracą Republikę na muxach, a tym samym wpłaty widzów.

A morawiecki liczyć potrafi. A Sasin lubi być na świeczniku.
  • Odpowiedz
widać w PiSie nikt nie ma odwagi powiedzieć mu żeby się schował i nie gadał kocopolów.

@ciabass: facet na wiecu pomylił netto z brutto i nikt nie odważył się go poprawić. Koszty tej pomyłki? DWA MILIARDY
  • Odpowiedz
@Wolvi666 teraz czekać na powtórkę scenariusza jak przy emeryturach kiedy p------o netto z brutto, więc musieli na szybko zmienić wyliczenia i PiS przekazuje poparcie na Rafała. XD
  • Odpowiedz
widać w PiSie nikt nie ma odwagi powiedzieć mu żeby się schował i nie gadał kocopolów. Przecież jego ingerencja w te wybory tylko bardziej zmobilizuje ludzi na głos przeciw Nawrockiemu. Na mnie podziałało.

@ciabass: prezes może być korzystny do mobilizacji tzw. "Bazy". A to że musi to robić, prawdopodobnie oznacza że w wewnętrznych sondażach wyszlo że Nawrocki nawet tego nie jest w stanie zrobić xD
  • Odpowiedz