Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +18
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.3% (102)
- kit 51.4% (235)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.3% (120)

Słuchajcie, co zrobić jeśli ktoś nadał paczkę z dostawą kurierem przez inpost a nie ma możliwości warowania w domu między 9-17? Rozmawiałem z kurierem, żeby odstawił do paczkomatu, w opcjach przekierowania informowali mnie, że jest taka możliwość jednak po wejściu w aplikację nie ma takiej opcji, jest tylko....sąsiad. Tak się składa, że sąsiedzi też pracują, zostawienie na wycieraczce odpada. Lokalny oddział nie obsługuje przekierowania do paczkomatu - info z centrali inpost.Typ odfajkował dwa razy wizytę (wiedząc z góry, że nikogo nie będzie) przy czym drugi raz nawet nie zadzwonił domofonem bo mam podgląd miejsca gdzie jest urządzenie i nie było żadnego sygnału. Dzwoniłem na infolinię #inpost kilka razy, że mogę odebrać sobie przesyłkę gdziekolwiek byleby po 17. Od razu po otrzymaniu drugiej informacji o nieodebraniu i po próbie kontaktu z kurierem (nie odebrał i nie oddzwonił) dostałem info z centrali, że ktoś się będzie ze mną kontaktował. Przed chwilą dostałem info smsem, że paczka wraca do adresata a ja mogę złożć reklamację. xD Trzecią?
Czy jest sens składać tę reklamację, czy ta goowniana firma po prostu zamknie ją na zasadzie dwa razy nie odebrane?
Nie mam możliwości kontaktu z nadawcą żeby wysłał cywilizowaną przesyłką (jest to rzadka płyta winylowa spoza PL). Jak ten temat rozegrać bo czuję, że przesyłka znów przyjdzie prawidłowo a #inpost zrobi wszystko żeby jej nie dostarczyć?
@G06DbT: Jak może nie być telefonu czy maila jak próbowałem przekierować w aplikacji. NIE MA OPCJI PACZKOMAT a sąsiad mnie nie urządza bo ludzie podobnie jak ja pracuję. Nienawidzę kurierów i nigdy nie korzystam z tej formy dostawy ale tu nie miałem wyjścia.
Co lepsze, założę
Niektórych przesyłek po prostu nie da się przekierowanie do paczkomatu. Nic z tym nie zrobisz.