Wpis z mikrobloga

Ze wszystkich rzeczy które chciałbym mieć w moim nowym telefonie to zmniejszenie wagi i zrobienie go cieńszym mam na samym końcu listy xD Ale za to większą baterią nie pogardzę a lepszy aparat to must have i akurat to okroili w nowym s25 edge.

#samsung #android #telefony #smartfon
Ilirian - Ze wszystkich rzeczy które chciałbym mieć w moim nowym telefonie to zmniejs...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ilirian jak zmieniłem po wielu latach markę zegarka na Huawei po kilku Samsungach, to stwierdziłem że miałem syndrom sztokholmski

Z telefonem podobnie, tym że telefon chiński
  • Odpowiedz
@Ilirian po sukcesie s24, ciężko będzie im coś lepszego wypuścić. Siedziałem kilka lat na S10 i zmieniłem na nowego s24+. Nie żałuję, z tą baterią i snapdragonem, wystarczy mi na kolejne 5 lat.
  • Odpowiedz
po sukcesie s24

@Kulek1981: tu bym sie nie rozpedzal, sukces to byl s23 na snapie w koncu, a nie p--------e exynosy. Z s25 pewnie tez bedzie podobnie, tylko w tym wypadku mamy odgrzewanego kotleta i ludzie sa juz zmeczeni 4 raz tym samym (od s21 do s25 praktycznie).
  • Odpowiedz
@PurpleHaze Gdy zmieniałem telefon, rozglądałem się sporo. Powrót do snapa i konstrukcja 24 z jakiegoś powodu była lepiej przyjęta niż 23. Tamten mogłem mieć tanio, praktycznie nieużywany, więc popytu nie było.
Może już nie ma takich sukcesów jak kiedyś, ale daje radę z w porównaniu z chińczykiem brata na nowszym snapie.
  • Odpowiedz
@Kulek1981: przecież s24 oprócz modelu ultra nie ma snapa xD
wiem bo sam s23 kupiłem specjalnie. s24 to czarna owca i upośledzona zakała rodziny między s23 a s25
  • Odpowiedz
  • 0
przecież s24 oprócz modelu ultra nie ma snapa xD

@frutson: ma ale nie w bieda Europie xD niesamowite że takie plucie na klientów umyka wszystkim recenzentom
  • Odpowiedz
@frutson Ty krówa, ale to zapiedrala ()
Przecież ja polowałem na 23, a 24 nikt nie chciał, bo właśnie olali snapa.
Jak ten czas znika, to głowa mała, byłem pewny, że to było kilka miesięcy temu, a teraz jest premiera następnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz