Aktywne Wpisy

Moseva +70
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Lolenson1888 +17
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz

#samsung #android #telefony #smartfon
źródło: image
PobierzZ telefonem podobnie, tym że telefon chiński
@Kulek1981: tu bym sie nie rozpedzal, sukces to byl s23 na snapie w koncu, a nie p--------e exynosy. Z s25 pewnie tez bedzie podobnie, tylko w tym wypadku mamy odgrzewanego kotleta i ludzie sa juz zmeczeni 4 raz tym samym (od s21 do s25 praktycznie).
Może już nie ma takich sukcesów jak kiedyś, ale daje radę z w porównaniu z chińczykiem brata na nowszym snapie.
wiem bo sam s23 kupiłem specjalnie. s24 to czarna owca i upośledzona zakała rodziny między s23 a s25
@frutson: ma ale nie w bieda Europie xD niesamowite że takie plucie na klientów umyka wszystkim recenzentom
Przecież ja polowałem na 23, a 24 nikt nie chciał, bo właśnie olali snapa.
Jak ten czas znika, to głowa mała, byłem pewny, że to było kilka miesięcy temu, a teraz jest premiera następnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)