Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +29

edit: a stanowski i mazurek nie potrzebowali tej debaty, by ją obrażać
W dyskusje moze sie wdawac ze Stanowskim po debacie, nawet wytoczyc mu proces. Debata to nie jest na to miejsce. Nie umie tego wiec wypad z TVP i niech idzie do prywatnej stacji, tak moze miec swoje zdanie i nie musi udawac obiektywizmu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kielbasiarz: xD
typowa kobieta - ktoś coś powiedział nie po jej myśli, to musi zareagować emocjonalnie xD
Zmieniłoby bardzo duzo, bo ja nawet nie wiem jakie były co do niej zarzuty a po debacie widzę, że zamiast zamknąć mordę to musiała komentować czym tylko udowodniła że mieli rację, że jej nie chcieli w debacie.
Mega nieprofesjonalne i z------o starym tvpisem, że się aż srachoń ze stolecką przypomniał.
Stanowski chociaż zebrał ponad 100 000 podpisów i jest kandydatem na prezydenta. Ona jest dziennikarką opłacaną przez podatników, a wybraną przez prorządowe władze telewizji publicznej na prowadzącą pomimo głosów sprzeciwu 8 z 13 komitetów. Sprzeciwu ze względu na jej nieobiektywność i uwielbienia kierowane