Wpis z mikrobloga

@Kielbasiarz: Dlaczego jak ją jakiś cieć obraża i porównuje do nazistów ma się nie bronić? Obiektywizm dziennikarski nie polega na dawaniu sobie pluć do ryja.

edit: a stanowski i mazurek nie potrzebowali tej debaty, by ją obrażać
  • Odpowiedz
  • 576
@paragonik bo jakby zamknela ryja to by pokazala ze nie mieli racji i sa uprzedzeni, a tak wyszlo na ich. Naprawde nie trzeba byc omnibusem zeby zrozumiec tak podstawową rzecz
  • Odpowiedz
@Kielbasiarz: Według mnie niestety nic to nie zmienia. Polska jest podzielona. Ludzie w bańce platformowo-sokzburakowej będą ją popierać, resztę ma w dupie. Psy szczekają, karawana jedzie dalej
  • Odpowiedz
  • 21
@paragonik: No trudno, skoro wybrala zawod dziennikarza i dali jej prowadzic debate, co do ktorej byly zastrzezenia to trzeba zacisnac zeby i zamkanc morde.

W dyskusje moze sie wdawac ze Stanowskim po debacie, nawet wytoczyc mu proces. Debata to nie jest na to miejsce. Nie umie tego wiec wypad z TVP i niech idzie do prywatnej stacji, tak moze miec swoje zdanie i nie musi udawac obiektywizmu.
  • Odpowiedz
@sokal44

@Kulawix: jakby zamknęła ryja to nic by to nie zmieniło.

Zmieniłoby bardzo duzo, bo ja nawet nie wiem jakie były co do niej zarzuty a po debacie widzę, że zamiast zamknąć mordę to musiała komentować czym tylko udowodniła że mieli rację, że jej nie chcieli w debacie.
Mega nieprofesjonalne i z------o starym tvpisem, że się aż srachoń ze stolecką przypomniał.
  • Odpowiedz
@paragonik: bo ona nie od tego jest, by takie rzeczy komentować, tylko jest od prowadzenia debaty, a takie komentarze to sobie może później w social mediach umieszczać

Stanowski chociaż zebrał ponad 100 000 podpisów i jest kandydatem na prezydenta. Ona jest dziennikarką opłacaną przez podatników, a wybraną przez prorządowe władze telewizji publicznej na prowadzącą pomimo głosów sprzeciwu 8 z 13 komitetów. Sprzeciwu ze względu na jej nieobiektywność i uwielbienia kierowane
  • Odpowiedz