Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

edit: a stanowski i mazurek nie potrzebowali tej debaty, by ją obrażać
W dyskusje moze sie wdawac ze Stanowskim po debacie, nawet wytoczyc mu proces. Debata to nie jest na to miejsce. Nie umie tego wiec wypad z TVP i niech idzie do prywatnej stacji, tak moze miec swoje zdanie i nie musi udawac obiektywizmu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kielbasiarz: xD
typowa kobieta - ktoś coś powiedział nie po jej myśli, to musi zareagować emocjonalnie xD
Zmieniłoby bardzo duzo, bo ja nawet nie wiem jakie były co do niej zarzuty a po debacie widzę, że zamiast zamknąć mordę to musiała komentować czym tylko udowodniła że mieli rację, że jej nie chcieli w debacie.
Mega nieprofesjonalne i z------o starym tvpisem, że się aż srachoń ze stolecką przypomniał.
Stanowski chociaż zebrał ponad 100 000 podpisów i jest kandydatem na prezydenta. Ona jest dziennikarką opłacaną przez podatników, a wybraną przez prorządowe władze telewizji publicznej na prowadzącą pomimo głosów sprzeciwu 8 z 13 komitetów. Sprzeciwu ze względu na jej nieobiektywność i uwielbienia kierowane