Aktywne Wpisy

Shyvana +10
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@dumelosw ale mi przypomniałeś
Oni tylko z koszyczkami przyjechali, pozostawiali nam bramy wyjazdowe, bo przecież wiadomo, że nikt poza nimi w Wielkanoc nie jeździ samochodem, a straż miejska jak przyjechała to tylko zawrócili i odjechali
źródło: temp_file8990883083147354488
Pobierzźródło: temp_file7026555074478105980
PobierzTak, te samochody są zaparkowane
No ale z koszyczkiem to można
źródło: temp_file4161433592707273216
Pobierz@pozdroxxx666: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@zbyszko-z-bogdanca: Ktos tu chyba nie doczytal fragmentu o lusterkach ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@harrame: :)