Aktywne Wpisy

frugASS +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tak się patrzy na mnie moja wątroba kiedy otwieram szóstego harnasia
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz

Mi właśnie z wiekiem przeszło nawine myślenie że wezmę z kimś ślub i będziemy żyli długo i szczęśliwie bez żadnych problemów , później doszlo do mnie że większość ludzi w małżeństwach się nie kocha
To mi nie przejdzie nigdy bo już jako mała dziewczynka wiedziałam że chce mieć 3 dzieci , 2 dziewczynki i chłopca
1. Dzieci uważam za stratę czasu po za tym wychowałem się w skrajnej biedzie i wiem że dzieciom teraz nie byłbym zapewnić tego co chciałbym żeby miały. Po za tym nie jestem najbardziej stabilną kredką w piórniku.
2. Singlem jestem w 70% z uwagi na mój wygląd i charakter a w 30% z wyboru bo chyba szukam osoby która nie istnieje a też cenię sobie to że robię co chcę.
Szkoda bo fajna baba choć uroczo niestabilna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@essos: po części tak, ale są też grupy osób które nie będą miały bo nie chcą nie czują, nie chcą czuć się odpowiedzialne za nowe istoty.
Kilku moich rówieśników (36lat) deklarowało że dzieci to oni raczej nie będą mieć będąc już w związkach.
Jedni poszli w zwierzęta by zrealizować potrzebę opieki a inni po prostu żyją
@Linnior88: pierwsze i drugie dziewczynki a najmłodszy syn, zgadłem? Trzeba jeść dużo arbuzów a przy trzeciej ciąży przerzucić się na jabłka
Komentarz usunięty przez moderatora
@essos: życie samemu to nic ciekawego i można znaleźć jakiś cope krótkoterminowy, ale na dłuższą metę to lipa. Natomiast związek bez dzieci jest super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po którymś kolejnym samotnie odwiedzonym kraju, samotnie obejrzanym filmie, samotnie ugotowanym posiłku, samotnym spacerze masz już w p-----e tą wolność i chciałbyś po prostu kogoś mieć. Oczywiście