Aktywne Wpisy
Sebastix +905
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +260
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja

źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
#wroclaw i #mpkwroclaw dla zasiegow, chociaz to #flixbus
źródło: il20250509_910626669_xlarge
Pobierz@pasta_alla_carbonara: To mało powiedziane. Debil, który zaprojektował to przejście bez świateł powinien być pałowany pod pręgierzem. I mówię to jako pieszy bez auta. Jeszcze do tego drugie jest zaraz za przystankiem może 50m od pierwszego.
@Escalade
Warto zauważyć że zgodnie z prawem na przez to przejście stosunkowo mało kto może przejechać
źródło: IMG_4306
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Viking-: na pewno upadła w miejscu kontaktu z autobusem, żeby VAR miał łatwiej.
@magic_johnson: FYI zasada ograniczonego zaufania mowi, ze "Uczestnik ruchu i inna osoba znajdująca się na drodze mają prawo liczyć, że inni uczestnicy tego ruchu przestrzegają przepisów ruchu drogowego", a nie zeby miec ograniczone zaufanie do kazdego.
@Dorth: ja słyszałem. A kierowca autobusu kierujący nim w centrum miasta o tym nie słyszał? To nie powinien być dopuszczony do tej roboty. Serio, zachowujesz się, jakbym ci matkę uwiódł, a ja tylko napisałem o lekkich konsekwencjach, jakie on poniesie.
W razie przechodzenia przez jezdnię osoby niepełnosprawnej, używającej specjalnego znaku, lub osoby o widocznej ograniczonej sprawności ruchowej, kierujący jest obowiązany zatrzymać pojazd w celu umożliwienia jej przejścia.
Art. 26. 7. Prawo o ruchu drogowym