Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wolvi666: Bosak i Sikorski to dwaj najwięksi nieobecni w tych wyborach.

Prawda jest taka, że przy podobnej kampanii Bosak dzisiaj byłby wyżej niż Mentzen, a być może także wyżej od Nawrockiego. Skorski, mimo że czasami nie gryzie się w język, co mogłoby mu przeszkadzać w kampanii to z kolei miałby większy odsetek poparcia w grupie centroprawicowej. Bosakowi się nie dziwie, też nie chciałbym startować wśród takich ludzi, za 5, 10 lat
  • Odpowiedz
@Wolvi666: dziwne, szczególnie z pozycji opozycji powinni cisnąć żeby wszystkie oświadczenie były jawne. teraz jest pełno stanowisk jak właśnie szef ipnu czy kurator oświaty gdzie te oświadczenia są tylko z jakiegoś powodu niejawne, a mogłyby być skoro i tak na te stanowiska trafiają ludzie po znajomości
  • Odpowiedz
@Wolvi666: Bosak ma rację. Cała ta sprawa powinna wyjść od poszkodowanego, czyli de facto od Pana Jerzego, który jak twierdzą media - został oszukany. Nie mówię, że Nawrocki jest święty, ale chodzi o to, jak ta afera jest budowana. Ja od początku pytam, gdzie jest ofiara, czyli Pan Jerzy? Dlaczego nie dają mu mówić? Nawet pisali, że go znalezli, ale wywiadu nie zrobili. Coś śmierdzi z tą aferą. Ofiara nie
  • Odpowiedz
@Wolvi666:
W sumie najbardziej dziwi mnie że nie dogadali się ze Sławkiem i każdy mówi co innego.

Myślałem że po wywaleniu dziadka JKM i Brauna będzie bardziej spójny przekaz a jednak nie.
  • Odpowiedz
  • 1
@revente: Bosak z Wiplerem mieli robić koalicję z PiS z pozycji poddańczej i do tego miał się dopisać Duda. Czyli Duda przyklepuje Nawrockiego, a Mentzen przekazuje poparcie Nawrockiemu, co daje szansę na II turę. Ale teraz Mentzen zwęszył, że Nawrockiego nie da się firmować i jest odpadem radioaktywnym, więc pisze scenariusz, że będzie robił koalicję z resztkami PiS co się ostaną po katastrofie Batyrowej i puszcza oko do Tuska, że
  • Odpowiedz
@Wolvi666: No i dobrze kuma. Jak nie lubię Memcena to taka opcja ma dużo więcej sensu dla nich.

Wielokrotnie więcej głosów mogą ukraść skompromitowanemu pisowi niż lewicy i centrum.
  • Odpowiedz
Nie mówię, że Nawrocki jest święty, ale chodzi o to, jak ta afera jest budowana. Ja od początku pytam, gdzie jest ofiara, czyli Pan Jerzy? Dlaczego nie dają mu mówić?

@ifnot: Ziom, nawet Nałroki nie wiedział gdzie jest Pan Jerzy, ktorego sam w------ł z mieszkania ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz