Wpis z mikrobloga

Jak idziecie na zakupy do np. #lidl #biedronka to wkładacie rzeczy do plecaka a potem przy kasie je wyciągacie? Mam ochotę tak zacząć robić, dużo widziałem ludzi którzy tak robią za granicą zresztą sam tak robiłem ale mam lekkie obawy. Martwię się, że mogą uznać to za próbę kradzieży XDDD Robi ktoś z was tak? :D #sklepy #zlodzieje #niemcy #zakupy
Anonek463 - Jak idziecie na zakupy do np. #lidl #biedronka to wkładacie rzeczy do ple...

źródło: image

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anonek463: to nie jest dobry pomysł. Jak z koszyka nie wyjmiesz, to zostanie w sklepie. Jak z plecaka nie wyjmiesz, to będzie kradzież i będziesz miał problemy.
  • Odpowiedz
dużo widziałem ludzi którzy tak robią za granicą zresztą sam tak robiłem

@Anonek463: Slowo klucz "za granica"

Z racji pracy (i urlopow) czesto bywam za granica. Tam takie cos jest normalne. Nie odwazylby sie tego zrobic w polsce. Dla wlasnego bezpieczenstwa :D
  • Odpowiedz
@Anonek463: najczęściej z własną torbą materiałową biegam po sklepie, do plecaka też wkładam. Kiedyś bym się bała, a teraz coraz bardziej wjbongo przez to że są płatne reklamówki, więc niech się bujają ;) No i czasem jak chcę skorzystać z kosza sklepowego i widzę jak jest obrzydliwie brudny to rezygnuję i śmigam z własną torbą
  • Odpowiedz
@Anonek463: robię tak od ponad roku bodajże i jeszcze nie miałam 'nieprzyjemności' z tego powodu, dla wszystkich jest to całkowicie normalne zachowanie
  • Odpowiedz