Wpis z mikrobloga

@BoredOfBeingSad

Typek postuje witaminko-friendly kontent i ma sporo reakcji, bo różowe lubią być poklepywane po pleckach.

Niezależnie od tego, czy to są jego prawdziwe poglądy, czy robi to tylko dla kasy, działa na szkodę rynku matrymonialnego.

Tfu.
  • Odpowiedz
@BoredOfBeingSad: mam znacznie więcej szacunku do onlyfansiar niż do polskich kukoldów beciaków jak wyżej wymieniony "polski haxter". Nasłuchał się jakichś farmazonów od swojej witaminki i bierze to za pewnik, a w internecie zgrywa oświeconego realistę. Musi być bardzo posłusznym psem, bo nie wierzę, że jakakolwiek kobieta może być z takimi z miłości xD
  • Odpowiedz
@BoredOfBeingSad: Koleś poniekąd ma rację, kobiety chcą kompetentnego życiowo faceta, tylko problem w tym, że większość z nich nie kwalifikuje się na takiego, głównie ze względu na zachowanie lub wygląd. Zostaną tylko wyruchane i zostawione, a dalej myślą, że ten kolejny to będzie chciał założyć z nią rodzinę.
  • Odpowiedz
@milionerro: @Damntrain: przecież on to wysrywa zupełnie cynicznie, dla forsy. Mówi to co p0lki chcą usłyszeć, jak napisał @NetworkCartoon powyżej.

Niejaki kobus robi podobne g---o i sprzedaje witaminkom kołczingi po kilka stów. Ciekawe jaki jest modus operandi tego tutaj.

Edit:
  • Odpowiedz
@gorobei: myślisz, że ktoś kogo stać na pisanie takich wysrywów w rzeczywistości jest zupełnie kimś innym? ja osobiście uważam, że w rzeczywistości jest kompletnym odzwierciedleniem takiego kmiota o jakich pisze w superlatywach.
  • Odpowiedz
@BoredOfBeingSad: jeśli istnieje męski odpowiednik pick-me girl, która twierdzi, że nie jest taka ja inne!, to właśnie ten gość jest tego przykładem. Najgorszy typ paruwy, która powie wszystko, będzie fikać kozły i p-------ć pod publiczkę, byle nie wyszło na jaw, że wszystko co robi, jest powodowane dostaniem się do majtek nawinych kobiet, jako ten inny niż reszta mężczyzn XDD
J----y klaun i tyle.
Z resztą, na pejsbuku
  • Odpowiedz
@BoredOfBeingSad: A co w tym dziwnego? Wszystkie te tępe karyńska i inne julki uważają, że są inteligentne, więc będą lajkować i udostępniać ten wywód. Gość sobie wbije zasięgi i wszyscy zadowoleni. Generalnie inteligentny człowiek nie musi zaznaczać, że taki jest, bo to widać.
  • Odpowiedz