@zloty_wkret: właśnie coś mi się tu nie skleja. Miał być znany adwokat, kancelaria, a to jakiś rowerzysta-amator. I jeszcze te oświadczenia na facebooku. Smells fishy ( ͡º͜ʖ͡º)
@Astralis: ojciec tej panny miał być jakimś tam prawnikiem, a profil tego gościa zupełnie nie wskazuje żeby był. Znaczy ma kasę, ktoś kto kupuje córce konia ma kasę, no ale niekoniecznie historia z kancelarią była prawdziwa. A samo oświadczenie, na facebooku, w tych czasach, kto w ogóle by wpadł na pomysł wydania oświadczenia na fejsie o córce która odwalała takie rzeczy w internecie, ja już bym wolał
@Atreyu: co nie znaczy że należy zakładać, że wszystko co widzisz w internecie to automatycznie ustawka (-‸ლ) błagam, gejowi sie nie chce nawet rąk umyć po sraniu a ty gadasz o jakimś ugadywaniu się za kamerą
Nie no k---a to jebnie To musi jebnac Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu Ja p------e Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy #gielda #zloto
źródło: 9skgtr
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Astralis: ojciec tej panny miał być jakimś tam prawnikiem, a profil tego gościa zupełnie nie wskazuje żeby był. Znaczy ma kasę, ktoś kto kupuje córce konia ma kasę, no ale niekoniecznie historia z kancelarią była prawdziwa. A samo oświadczenie, na facebooku, w tych czasach, kto w ogóle by wpadł na pomysł wydania oświadczenia na fejsie o córce która odwalała takie rzeczy w internecie, ja już bym wolał
Komentarz usunięty przez moderatora