Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
PijeWodePoPierogach +111
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Na początek #rozdajo kuponu 50 zł na pyszne.pl - losowanie jutro z plusujących ten wpis.
Prośba do tych co PIT składają na ostatnią chwilę i często w pośpiechu nie wybierają komu przekazać 1,5% swojego podatku.
Nasza córka Hania zmaga się z mózgowym porażeniem dziecięcym i hemiplegią lewostronną. Ma dużą szansę na samodzielność w przyszłym życiu - jeśli będziemy ją stale rehabilitować teraz. Szczegóły opisujemy na stronie Fundacji:
STRONA FUNDACJI
1,5% podatku można przekazać wpisując w rozliczeniu PIT numer KRS Fundacji „Serca dla Maluszka”: 0000387207, z dopiskiem w rubryce cel szczegółowy „2584 Hanna Bojarska”.
Jak ktoś już się rozliczył, to prowadzimy też zrzutkę. Jeśli ktoś się chce dorzucić, to będziemy bardzo wdzięczni:
ZRZUTKA
Ewentualnie można wysłać BLIK na tel Fundacji o treści:
2584 Hanna Bojarska
na tel Fundacji: 692 093 760
lub SMS o treści:
JESTEM 2584
na nr 75142
(koszt 6,15 - z czego 4,75 trafia do Hani)
Prosimy o wykopanie znaleziska:
Znalezisko
Dziękujemy tym, którzy już pomogli - dzięki Wam Hania ma realne szanse na samodzielność gdy dorośnie!
#pomagajzwykopem #zrzutka #wykopefekt #prosba #pomoc #pomocy
źródło: Hania
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Leć w gorące!
Ja już pit rozliczyłem ale rzuciłem cegiełkę :)
źródło: temp_file2749211072703824170
PobierzTo też się dołożę 😊
źródło: 1000037151
Pobierz