Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +145
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +663
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

TLDR; Rozowe z ktora sie spotykam chce zebym ubieral sie jak Oskarek xD
Poznalem rozowa, spotykamy sie od niedawna. Ostatnio mi zasugerowala, ze moglbym sie „lepiej ubierac” gdy sie widzimy. Lepiej ubierac w jej przykladzie to Timberlandy za 500 zl, jakies markowe koszule Hugo Boss i inne takie xD Bo skoro jestem #programista30k to mnie przeciez stac. Tlumacze jej, ze moje toszerty sa czyste, nie sa uszkodzone i ze pluje na tych Oskarkow co ubieraja sie za milion zl a potem w Lidlu szukaja najtanszej wedliny na kanapke w dziale z promocjami xD Ale do niej to nie dociera :/ Dla mnie jej zachowanie to troche red flag #tinder #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
źródło: elegancki-m%C4%99%C5%BCczyzna
Pobierzwiesz co mi kupiła na dzien chłopaka? nie nie kupila koszulek, tylko majtki XDDD
źródło: 189e9894332de97ca954ed64ee527d33
Pobierz@ChadLite_Looksmaxing: ja tam nie wiem, ja jestem mężczyzną nawet kiedy jestem goły, ale ok
Gorzej że próbuje go ustawiać i zmieniać. Na razie zaczęła od ubrań. Potem przyjdzie pora na inne
@Polnischefuhrer: ja mam z takich bekę zawsze. Jeszcze jak faktycznie postawny chłop z mordą chada albo z "prestiżowego" zawodu to się obroni ale normik korposzczur wygląda w takiej kreacji żałośnie. W zimie podobnie z gimbusami w płaszczach po kolana xd
O tym też pisałem wyżej ludzie teraz ubierają się w szmaty z plastiku za 1/3 ceny czegoś co ma jakość i czego noszenie sprawia obiektywną przyjemność ale jednak ,,markowe" ubranka są przereklamowane