Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
TLDR; Rozowe z ktora sie spotykam chce zebym ubieral sie jak Oskarek xD

Poznalem rozowa, spotykamy sie od niedawna. Ostatnio mi zasugerowala, ze moglbym sie „lepiej ubierac” gdy sie widzimy. Lepiej ubierac w jej przykladzie to Timberlandy za 500 zl, jakies markowe koszule Hugo Boss i inne takie xD Bo skoro jestem #programista30k to mnie przeciez stac. Tlumacze jej, ze moje toszerty sa czyste, nie sa uszkodzone i ze pluje na tych Oskarkow co ubieraja sie za milion zl a potem w Lidlu szukaja najtanszej wedliny na kanapke w dziale z promocjami xD Ale do niej to nie dociera :/ Dla mnie jej zachowanie to troche red flag #tinder #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
TLDR; Rozowe z ktora sie spotykam chce zebym ...

źródło: elegancki-m%C4%99%C5%BCczyzna

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: przerabialem tom laska miała wąty jakie ubieram koszulki do niej (z napisami ubieralem, ale to byla typowa posiadowka) a sama potrafila mnie przyjac w koszulce z dziurami xDDD jakby nic totalnie do tego nie mam, bo chodzimy po domu
wiesz co mi kupiła na dzien chłopaka? nie nie kupila koszulek, tylko majtki XDDD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na każdą okazje powinieneś mieć przygotowane różne outfity. To charakteryzuje mężczyznę. Trudno iść do sklepu w koszuli lnianej, więc schludne dresy i koszulka wystarczą, ewentualnie jeansy. Ale gdy wychodzisz na jakis spacer czy do restauracji to ubierz się tak jak na zdjęciu, przecież to jest klasa sama w sobie, a same takie ciuchy nie kosztują dużo.
ChadLiteLooksmaxing - @mirkoanonim: Na każdą okazje powinieneś mieć przygotowane różn...

źródło: 189e9894332de97ca954ed64ee527d33

Pobierz
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: Zawsze możesz założyc pumy ferrari albo najki dunki i wyglądać jak oskarek, który myśli, że jest murzynem. Co kto woli. Ja wolę założyć eleganckie buty, mokasyny, espadryle i być mężczyzną. Ty najwidoczniej wolisz nie podobać się kobietom.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kwestia różowej i jej podejścia do życia.

Kultura mediów społecznościowych sprawiła iż gremium ludzi żyje pod zastaw byle by się pokazać, jeżeli nie zdaje sobie ktoś z tego sprawy, może wychodzić z błędnego założenia że każdy w okół zarabia c--j wie ile siana, tylko on bieduje xD

Sam mógłbym jeździć autem za pół bańki na leasing i śmigać w złotych łańcuchach - tylko po c--j xD
Ot musisz poszukać
  • Odpowiedz
Ja wolę założyć eleganckie buty, mokasyny, espadryle i być mężczyzną

@ChadLite_Looksmaxing: ja tam nie wiem, ja jestem mężczyzną nawet kiedy jestem goły, ale ok

Gorzej że próbuje go ustawiać i zmieniać. Na razie zaczęła od ubrań. Potem przyjdzie pora na inne
  • Odpowiedz
Takich typów jak ten że zdjęcia to może jest 2%

@Polnischefuhrer: ja mam z takich bekę zawsze. Jeszcze jak faktycznie postawny chłop z mordą chada albo z "prestiżowego" zawodu to się obroni ale normik korposzczur wygląda w takiej kreacji żałośnie. W zimie podobnie z gimbusami w płaszczach po kolana xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Zależy czy na randki i do restauracji też ubierasz się w t-shirt i dres czy dobierasz strój do okazji ale jeśli chodzi o to jak wychodzisz po zakupy, daily wear albo po prostu po domu to już indywidualna sprawa każdego i ja osobiście mam podejście aby nosić to co mi się podoba i w czym jest wygodnie (od okazji można ubrać się tak jak ktoś chce, osoba bliska aby
  • Odpowiedz
@De_Fault:
Wiesz niektórzy po prostu wolą płaszcze niż kurtki z plastiku za 1/2 ceny wełnianego płaszcza w którym materiał jest dosłownie 12x droższy pomijając fakt, że takie płaszcze lepiej izolują a do tego pozwalają skórze oddychać a taka kurtka wypełniona też jest zazwyczaj jakąś g---o watą z polimeru (oczywiście nazwane to będzie jako jakieś zajebiste wypełnienie z technologią soft platinum g---o szajsum aby się lepiej marketingowo spinało a w praktyce
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przy 30k na luzie powinno cię stać na dość dużą szafę z hugo bossa, polo ralph lauren i buty timberland (XDD).

do tego nie będziesz wcale musiał rezygnować z konsumpcji salami PICK, certyfikowanej wołowiny argentyńskiej, gewurztraminera sonnenglanz oraz serka wiejskiego eko kniaź i suplementacji miodem manuka i spiruliną.

i nadal powinieneś oszczędzać dobre kilka/kilkanascie
  • Odpowiedz
@polskiprogramistaniemaluzu:

pomijam już fakt, że dobrze dopasowany, kaszmirowy sweter (albo merino) wysokiej jakości (niekoniecznie loro piana, bo na to jesteś o wiele za wąski w uszach) to produkt który posłuży ci o wiele dłużej niż t-shirt z zary.

O tym też pisałem wyżej ludzie teraz ubierają się w szmaty z plastiku za 1/3 ceny czegoś co ma jakość i czego noszenie sprawia obiektywną przyjemność ale jednak ,,markowe" ubranka są przereklamowane
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Imo dobrej jakości ubrania w których "czujesz się" dobrze to jest gamechanger. Nawet nie chodzi o różowe a o świadomość tego że się nie pocisz i wyglądasz fresz nawet jeśli nosisz już coś cały dzień. Najlepiej to widac przy garniturach gdzie 90% powie Ci że nie lubi garniturów a jak spytasz to jakis komplet za 500 zł niedopasowany do sylwetki. Ja mam mega fajny garnitur z dodatkiem elastanu i
  • Odpowiedz