Wpis z mikrobloga

Obejrzalem, oczywiscie zadnej awantury o ktorej Stanowski gadal nie bylo, zwykle spiecie o jedna dziennikarke.

Ale mam do was pytanie. Czy Krzysiu narzekajac caly material o tym jakie TVP jest butne, propagandowe i prorzadowe, wspomnial chociaz o starym, jeszcze gorszym, pisowskim TVP? ( ͡º ͜ʖ͡º) o Rachoniu, ktory prowadzili poprzednia debate, czy lichockiej w wiadomosciach, nie bylo w historii polskiej bardziej propagandowych dziennikarzy. O tym ze przed przejeciem tvp przez nowy rzad, prawdopodbnie w minute by go wyrzucili z nagrywajacym telefonem. Wtedy nie bolalo, dziwne.

#polityka #debata #kanalzero
why1sthat - Obejrzalem, oczywiscie zadnej awantury o ktorej Stanowski gadal nie bylo,...

źródło: temp_file354174904221708997

Pobierz

Wspomnial?

• Tak, to obiektywny dziennikarz 13.4% (52)
  • Stanowski-Nosorozec.jpg 86.6% (335)

Oddanych głosów: 387

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Neurope piecze Stanowski mocno, bo jest w miarę obiektywny co do kandydatów.

@Przegrywultimate: tak naprawdę piecze właśnie o to, że robi z siebie obiektywnego, gdyby grał w otwarte karty, a nie robił fikołków, to nie byłoby tyle jadu w stosunku do niego
  • Odpowiedz

@Przegrywultimate: Nie jest. Ja od czasu do czasu oglądam Kanał Zero, żeby poznać pisowski punkt widzenia przedstawiony w miarę cywilizowany sposób, a nie jak np. w Republice.
O jego stronniczości świadczy fakt, że widz Kanału Zero po prostu nie dowie się z tego medium o 90% negatywnych działań PIS, za to będzie świetnie poinformowany o wszystkim złym, co
  • Odpowiedz

@Przegrywultimate
Jak by byl obiektywny to by mówił cokolwiek negatywnego na Nawrockiego, a nic takiego nie jest w stanie przejść mu przez gardło.
  • Odpowiedz
Mnie to r---------a że niby się brzydzą i wyzywają ale oglądają każdy odcinek gdzie Stanowski i Mazurek wypowiadają się na tematy polityczne xD

@Barakun91: Ale wiesz, że można być anty i coś oglądać, nikt tego nie sprawdza, dodatkowo na jakiej zasadzie można komentować coś czego się nie ogląda? Tak robią tylko pisowsko-konfederackie ameby umysłowe o Zielonej Granicy Holland, ale dzięki temu sami sobie wystawiają laurkę.
  • Odpowiedz