Aktywne Wpisy

Rv0000 +33

Minieri +33
No dzisiaj dałem się zrobić, aż mi wstyd. Gościu wszedł na stację, chwycił Oshee różowe z lodówki i Halne Megamocne 10% z półki na dole, podchodzi do kasy i mówi od razu że płaci kartą ale coś mu NFC dzisiaj nawala, próbuje i nic, mówię że może blikiem w takim razie a on że nie, nie i mówi to dziękuję, odłożę. Podchodzi do lodówki, odkłada Oshee tak żebym widział i schyla się
ile 26 latek powinien według was miec odlozone?
#depresja #pieniadze #pytaniedoeksperta
powiększenie członka, suva kupiłem polackie zeby wyprostowane wybielone i licówki siedze na wynajmie u znajomego taniej i mu pilnuje bo chuop zagramanice wyjechał a sprzedawać/wynajmować patoli nie ma sensu i tak się żyje na tej wsi
@NowyUzytkownikWykopu: wszystko zależne od okoliczności
@NowyUzytkownikWykopu: Twoje trzy średnie wypłaty.
Zarobione asenizacją i mądrym stylem życia takim jak na przykład to, że żaden dotychczasowy motocykl czy samochód osobowy, a jeżdżę tym od 12-15 lat mnie nie tylko nic nie kosztował, ale też został sprzedany drożej.
@kupkesobieciagne: masz na myśli odsetki z lokat, obligacji, czy jakieś zyski z akcji, dywidendy itp?
Czy nie jest tak, że przejadając odsetki, zmniejszasz kapitał (może być tyle samo pieniędzy, ale inflacja sprawia że są coraz mniej warte)
W wieku 26lat miałem z 2 wypłaty odłożone, będąc na własnym utrzymaniu.
Żyłem skromnie za to bez wygód.
Za to teraz gole się jednorazówka tylko 3 razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzymam się tego, by kapitał rocznie robił te 2-3% ponad inflację.