Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +23
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

Aquoss +233
Wszędzie tylko te gravele, a czy ktoś jeszcze jeździ na zwykłych MTB? Raczej plusa nie dostanę, bo to chyba nie jest modne. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #rower

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#przegryw #blackpill
źródło: IMG_1495
Pobierz@Henson_: myśle że to jest kluczowy problem alimenciarzy w Polsce. Nie przelewasz cymbale JEJ tylko swojemu dzieciakowi.
Oczywiście pani powinna być rozliczana by pieniądze szły na dzieci a nie na fryzjera ale to nie zmienia meritum - dlaczego dzieci mają ponosić konsekwencje tego że pani lub pan nie dorosli do budowania rodziny? Nie powinny, i dlatego są alimenty, w całym cywilizowanym świecie.
Z utratą 1/3 zarobków typ powinien
p0lka jak to p0lka poszla na innego kaktusa ale winny oczywiscie facet, wypolerowales juz dzisiaj lsniace zbroje?
1. Dlaczego to ta baba ma opiekę nad dziećmi?
2. Alimenty najczęściej nie idą w pełni na dzieci
@thorgoth: Skoro tak, to powinno być konto na które przelewa się kasę, a madka powinna pod koniec każdego miesiąca dostarczyć faktury i paragony na każdą wydaną złotówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ps. już widzę te fora madek wymieniające lub szukające paragony żeby ukryć fakt, że za alimenty zrobiła se pazury i włosy zamiast przeznaczyć na dziecko xD
Ale facet który po rozwodzie przestaje rozumieć że dziecko jest jego to cymbał. I masa dzieci takich cymbałów chodzi dziś po świecie
@DEMONzSZAFY:
1. nie jestem sądem, historii może być milion. Może sąd był stronniczy na korzyść matki. A może ojciec nie chciał stałej opieki, co też zdarza się często.
2. Ubolewam ale to nie sprawia że ojcowie powinni być zwolnieni z alimentów