Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +868

Czarny_Wilk +124
#kiszak
Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.
Rzetelna i wartościowa opinia o grze czy recenzja zakładają osadzenie w kontekście, merytoryczne przygotowanie i brak tendencyjności. Kiszak w swoim materiale nie spełnia żadnego z tych założeń.
Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.
Rzetelna i wartościowa opinia o grze czy recenzja zakładają osadzenie w kontekście, merytoryczne przygotowanie i brak tendencyjności. Kiszak w swoim materiale nie spełnia żadnego z tych założeń.

#skutery #pytanie #motocykle
Warto?
To już kup Yamahę Aeroxa 50/70 od jakiegoś młodego gniewnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vader-Poland: Dziadek z odebranym prawem jazdy ma orzeczony zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych, w tym także i takiego pierdzika. Młodzież urodzona po 19.01.1995 r. (czyli obecnie każdy "młody" w to wpada) także nie może się tym poruszać pod warunkiem, że nie posiada prawa jazdy odpowiedniej kategorii (AM lub B).
@JasnyBanan: Możesz
@projektant_doktorant: Ok, zatrzymałem się na etapie, że zakaz obejmował tylko jedną kategorię, bo nie można karać za coś na czym się nie jeździło etc. Może wykładnia się zmieniła.
A poza tym fabryczne i 100% zgodne z prawem 50cc jedzie max 45 km/h czyli za mało żeby sprawnie i bezpiecznie poruszać się poza wsiami i miasteczkami. Jeśli masz uprawnienia na AM to do sprawnej jazdy by było trzeba jakiegoś starszego motorka z 2T
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dfg1 Czyli gdzie to sie "odblokowuje"? Ale potem strach będzie tym jeździć, bo to i pod 80 wykręci, a to kibel jest xD
@smoczykutaz7 To w zasadzie każdy młody jest na celowniku, bo jak tak mówisz to trzeba by