mirko_anonim mirko_anonim 28.04.2025, 20:44:02 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimCzy jest tutaj jakiś mirek z #krakow który zrobił redukcję do 10-12% bf z pomocą trenera i chciałby podzielić się kontaktem? Zależy mi, aby był właśnie z Krakowa, bo chciałbym aby zobaczył w realu jak wyglądam.#silownia #dieta #redukcja #trenerpersonalny〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: digitallord💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projektPokaż spoiler
Przypadkowy Przypadkowy 29.04.2025, 06:08:58 via Wykop 0 + @mirko_anonim: a może być z Wrocławia lub z Warszawy i ty byś do niego podjechał?
mirko_anonim mirko_anonim 29.04.2025, 12:51:23 via mirko.proBOT 0 + ✨️ Autor wpisu (OP): @Przypadkowy W sensie że Lewusx lub Kashara :) ? 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: mkarweta
bdm_bq bdm_bq 29.04.2025, 17:04:28 via Wykop 0 + @jszafran: dzięki za zawołanie @mirko_anonim jestem, działam w Krk w okolicy Reymonta
mirko_anonim mirko_anonim 27.05.2025, 21:42:20 via mirko.proBOT 0 + ✨️ Autor wpisu (OP): @bdm_bq Sorki że dopiero teraz, ale dużo się działo u mnie. Napisz proszę do mnie na maila jacekkowalski912@gmail.com 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Nighthuntero
mirko_anonim mirko_anonim 28.05.2025, 08:34:31 via mirko.proBOT 0 + ✨️ Autor wpisu (OP): @bdm_bq albo podaj email do siebie to ja napiszę, ponieważ nie widzę go na wykopie czy instagramie (jako user bez konta). 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: mkarweta
Czy jest tutaj jakiś mirek z #krakow który zrobił redukcję do 10-12% bf z pomocą trenera i chciałby podzielić się kontaktem? Zależy mi, aby był właśnie z Krakowa, bo chciałbym aby zobaczył w realu jak wyglądam.
#silownia #dieta #redukcja #trenerpersonalny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim jestem, działam w Krk w okolicy Reymonta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰