Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@jarzynka: aczkolwiek ciężko mi uwierzyć, że ukończył podstawówkę a nie był nigdy w kinie czy teatrze. Przecież na jakiś film o papieżu czy innego pana Tadeusza to na siłę brali.
  • Odpowiedz
@jarzynka chłop twierdzi, że nigdy nie grał online z kimś i nie siedział na Discordzie, albo unikał komputera przez całe życie albo to przegryw-mitoman
  • Odpowiedz
  • 4
@jarzynka

@jarzynka: aczkolwiek ciężko mi uwierzyć, że ukończył podstawówkę a nie był nigdy w kinie czy teatrze. Przecież na jakiś film o papieżu czy innego pana Tadeusza to na siłę brali.

mógł się wywinąć also jak to wiocha to dom kultury mógł nie istnieć lub starzy nie chcieli dać 8 Ziko na kino
  • Odpowiedz
nigdy nie byłem dalej niż 20km od domu

@jarzynka Ale kurła jak! No przecież, ale... No tak przecież się nie da. No chyba że jesteś sparaliżowany i przykuty do łóżka, ale to nawet wtedy do lekarza czy coś musiało się zdarzyć wybrać. Ja dalej od domu na piechotę się zapuszczałem.
  • Odpowiedz
Ale kurła jak! No przecież, ale... No tak przecież się nie da. No chyba że jesteś sparaliżowany i przykuty do łóżka, ale to nawet wtedy do lekarza czy coś musiało się zdarzyć wybrać. Ja dalej od domu na piechotę się zapuszczałem.

@CheSlaw: też się nad tym zastanowiłem ale jak najbardziej się da, jeżeli wojewódzkie to wręcz z pewnością. Ale nawet jeśli wioska na Podlasiu to jeżeli nie musiał nigdy chodzić
  • Odpowiedz