Aktywne Wpisy

miszkurkam +222
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
carving85 +180

@niecodziennyszczon ja j---e... Wiesz że Polska istnieje tylko i wyłącznie dzięki koncepcji państw narodowych? Jaką k---ą trzeba być żeby gadać ruską propagandą w Polsce.
Na 100% jesteś wyborcom Tuska. Tylko on zbiera takie elementy.
@niecodziennyszczon ja j---e... Wiesz że Polska istnieje tylko i wyłącznie dzięki koncepcji państw narodowych? Jaką k---ą trzeba być żeby gadać ruską propagandą w Polsce.
Na 100% jesteś wyborcom Tuska. Tylko on zbiera takie elementy.
@michalxd21 oglądałem to. Początek nie był bardzo zły, ale czym dalej w las tym gorsza tandeta
@invit: No ba, jasne, że wiem. Dlatego jest taka niedorozwinięta. Gdyby nie zaczadzenie narodowo-kościelnym p----------m całkiem pokaźnej i wartościowej części społeczeństwa, które ten kraj swego czasu odtworzyło, bez użycia siły nie udałoby się do tego zagonić. Zatem cienka była ta wysoka świadomość zawieranej umowy społecznej pośród ludu, bo oparta na romantycznym bajaniu o budowaniu potęgi, a nie na silnym
Tak, tak, rząd przygotował fajerwerki jakich w historii nie było, ale żałoba uniemożliwiła ich odpalenie, jasne ( ͡° ͜ʖ ͡°)