Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

NaglyAtakGlazurnika +236
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

#takaprawda
@kasiknocheinmal: O kryminalna przeszlosc wystarczy zapytac jak wybierasz normalnego pracownika nie powiedzial nigdy zaden pracodawca
Ja tam nie wierze w swietego mikolaja ani w 7 krasnoludkow patrząc na to co sie dzieje na OF, na tinderze czy na studiach.
Do większości prac są. A do większości związków ile jest tych portali by sprawdzić ze np ta stabilnosc finansowa partnerki to jest jej zapracowanie a nie facet o imieniu
A nie uważasz ze ważne jest poznanie osoby z która chce sie spędzić resztę życia tak jak dla pracodawcy ważne jest żeby potencjalny pracownik byl rzetelny?
@matt-pitt: czyli zgadzasz sie ze mną i widzisz ze taki portal ułatwiłby taki screening prawda?? pyk upload zdjęcia i masz prześwietlone wszystkie social media z ostatnich 20 lat zamiast szperać godzinami za czymś co dziewczyna juz 15 lat temu usunęła.
Zrobiłem swój research i wyszło ze mniej