Aktywne Wpisy

huopisko +576
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz
bArrek +80
Taka koleżanka z pracy lubi gdy się jej przyspermi tzn ja tego nie robiłem ale jak ktoś rzuci taki spermiarski tekst to się uśmiecha widać że się jej podoba a jeszcze jakiś czas temu była dziwna sytuacja trochę gdy weszła do mnie do pokoju i od razu wychyliła się za drzwi na korytarz jednocześnie wypinając w moją stronę i złapała się za pośladki tzn no w spodniach była i wgl i nie

powiedz ze nie pracujesz w it, nie mówiąc że nie pracujesz w it
Wszedłem i jak zobaczyłem że nie wiedzą za dużo o samym projekcie a wręcz sam wiedziałem więcej to twierdzę że tak jest
Większość obecnych seniorów to są ludzie weszli w golden age i się zasiedzieli. Dorobili się i
tak to przynajmniej działa w
Umieszczasz to co najważniejsze i tak żeby przejść sito HR
Techn nie przeglądają CV ew rzuca okiem
To na rozmowie tech mówisz więcej
Więc umieszczanie tego jest strzałem w stope
@WyjmijKija: podobno w Stanach to bardzo dobrze widziane, by umieszczać np. McDonalda, a nie zostawiać luki. Oznacza to, że jesteś pracowity. Tam jest jeszcze większy kult z--------u niż u nas
@gimnazjumqqq Zamaost łuki można podciągnąć poprzednie stanowisko pokazujesz że płynnie zmieniasz robotę @pasta_alla_carbonara
Żadna praca nie hańbi ale powiedz że sprztasz tramwaje to xD