Wpis z mikrobloga

Taka koleżanka z pracy lubi gdy się jej przyspermi tzn ja tego nie robiłem ale jak ktoś rzuci taki spermiarski tekst to się uśmiecha widać że się jej podoba a jeszcze jakiś czas temu była dziwna sytuacja trochę gdy weszła do mnie do pokoju i od razu wychyliła się za drzwi na korytarz jednocześnie wypinając w moją stronę i złapała się za pośladki tzn no w spodniach była i wgl i nie do końca rozumiem tamtą sytuacje ale łącząc wszytskie kropki ze sobą trzeba zintensyfikować działania dążące do polizania jej stupek a kto wie może nawet i się uda ten cały roaming
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bArrek: Bartek ty się nie zastanawiaj tylko BZIKAJ! Najlepiej od razu wyślij jej zdjęcie naganiacza, nie ma co czekać to są jasne sygnały nie ma mowy o pomyłce.
  • Odpowiedz
@bArrek: musisz Arku może z nia porozmawiać o tym rimmingu w telefonie jak ona taka wypięta dupą do Ciebie, albo nie mówić nic, a swoje zrobić no nie wiem też, żeby nie bylo, że Cię oskarżą o molestowanie i będziesz z aresztu do nas listownie wpisy wysyłał, to trzeba swój rozum mieć zawsze też
ja sam nie wiem o co to chodzi
z fartem
  • Odpowiedz
@bArrek posłuchaj rady @Umeraczyk
Albo jeszcze lepiej: ustaw jej to zdjęcie jako tapetę na firmowym komputerze. Wtedy za każdym razem jak przy nim usiądzie to będzie myśleć o Tobie, no i o nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz