Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +116

Na pierwszy ogień na pewno chce wziąć Zeldę botw, dalej myślałem o Mario Odyssey/ Mario Wonder lub Mario kart 8 .
Pytanie jak oceniacie Zeldę Echoes of wisdom i links awakening też warte uwagi?
Chodzi mi najbardziej o gry których cena przekłada się na godziny gry bo nie ukrywajmy te exy na Nintendo nawet używane są nadal drogie.. Proszę o jakieś sugestie 2-3 gry na start dla nowego.
#gry #switch #nintendo #nintendoswitch #zelda #mario #botw #zeldabotw #marioodyssey #mariowonder #konsole #pytanie #thelegendofzelda
Jakkolwiek jest to taki remake gry z gameboy classic. Jakkolwiek ma to swoje plusy. Nie będziesz osadzony otwartym światem czy mnogością tytułów. Jeśli lubisz gry retro lub gry które nie są assasinem gdzie masz 1000 rzecz do roboty które są powtarzalne to jest to bardzo dobry tytuł. Ale sam z siebie nie wiele wnosi do
Ogólnie to polecam zrobić jak ja - dodać sobie na pepperze alert na gry na NS switch i obserwować, co się pojawia
Na start bym wziął botw, Mario kart 8 i rozszerzone abo, gdzie masz mnóstwo gier do ogrania
Zelda Botw dobry wybór, ale można się odbić na początku - polecam pograć trochę dłużej i robić wszystko na luzie - jak cię zainteresuje górka albo jaskinia to po prostu tam idź, niech ciekawość cię prowadzi.
No a z innych to:
Super Mario Odyssey
Metroid Prime Remaster - tutaj to nawet tanio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuriozalny_prestydygitator kupiłem nówkę oleda za 950zl i