Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +415
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +26
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Jesli pisu nie uda sie rozliczyc, to
Dla mnie to oni się mogą pozabijać i nie zrobi mi to różnicy. Za żadnym nie będę płakał. Jak idziemy na wybory z takim nastawieniem jak Twoje - czyli lubię tych a nie lubię tamtych, to z tego kraju nic
A to jakie dowody jeszcze muszą być na to? W sensie serio dopiero jakby dostawali kasę od ruskow można ich uznać za pro ruskich? Żeby mówić że to fanatycy religijny to też za mało dowodów? Też wierzys w upadle anioły na ziemi?
Ja wiem, że jak kogoś ten temat nie dotyczy
@JC97: A później kolejne zdziwienie że miało wyjść inaczej!! Wy polaczki to sie nigdy nie nauczycie ¯\(ツ)/¯
@Ksiaze_Choroszczy: Daj znać na kogo głosujesz, bo ja nie widzę wśród tych kandydatów nikogo sensownego, nawet w planktonie.
@MurdocIsGod: To, czy dojdzie do faktycznych rozliczeń, będzie miało bardzo istotny wpływ na życie zwykłych obywateli.
Jeśli jacyś politycy - i to najlepiej znane twarze z czołówki partii - pójdą siedzieć, to będzie kubeł zimnej wody dla wszystkich kolejnych rządzących. Że istnieją konsekwencje