Wpis z mikrobloga

@MurdocIsGod: Według mnie jest dobrym kandydatem na prezydenta, ponieważ zna języki, potrafi się wypowiadać, więc nie będzie robił z siebie pośmiewiska poprzez "friend in dick" czy "ale proszę zadać inne pytania". W dodatku jest z parti, która jest w koalicji, więc nie powinien blokować ustaw czy ułaskawiać ludzi ze względu na stronę polityczną.

Jednak bardzo mocno się obawiam, że część ludzi wspierających partie prawicowe zionie do niego tak dużą nienawiścią,
  • Odpowiedz
@Kutafonix215: Ale zielone światło już dawno jest. Każda kolejna kadencja sejmu to pokazuje i obecna także że można złamać prawo w imię "rozliczenia poprzedników". Przecież to jest taka farsa że ja nie wiem gdzie tutaj można jeszcze szukać logiki. Hipokryzja lvl1000

Obecny rząd robi większe wały niż poprzedni (który był rekordzistą) i nazywa to naprawą xD
  • Odpowiedz
Czy ktoś mi może powiedzieć jakie mogą być plusy wyboru Trzaskowskiego na prezydenta?

@MurdocIsGod: W sumie to jest jeden, największy - prezydentem nie będzie Nawrocki. Nie jest to najlepszy, ani nawet przesadnie dobry wybór tak bez porównań, ale przynajmniej rząd będzie mógł rządzić bez prezydenta stającego okoniem, a sądy będą mogły skazywać bez ziomeczka ułaskawiającego swoich.
  • Odpowiedz
Ps Zamiast cwaniakować to przyznaj sie że tfusk to twóój hiro i że jesteś refiudzi welkome!! (ʘʘ)

@Ksiaze_Choroszczy: Przecież za pisu miałeś wielokrotnie więcej imigrantów i z tego dzisiaj masz wojny gangów gruzińskich XD
  • Odpowiedz
@MurdocIsGod:
1. Nie ułaskawi pisowskich bandytów (jak Nawrocki czy Mentzen)
2. Nie sparaliżuje państwa stosując w kółko veto ( jak Nawrocki i Mentzen)
3. Nie ułaskawi pospolitych bandytów z półświatka przestępczego (jak Nawrocki który z niego pochodzi)
Więcej kompetencji prezydent nie posiada
Z elementów dekoracyjnych - ma najlepszą prezencję, zna i umie się posługiwać kilkoma językami więc wspomoże polską dyplomację i politykę zagraniczną. Nie jest antyunijny więc nie zaszkodzi nam
  • Odpowiedz
@MurdocIsGod: Brak, czaskoski to dziwny typ człowieka, a jego zwolennicy to zazwyczaj szemrane typy ze znajomościami, albo korzeniami w ORMO ( ͡° ͜ʖ ͡°), a ci pseudo symetryści wykopowi którzy tak naprawdę "nie popierają czaskoskiego ale jednak na niego zagłosują bo coś tam zrobi" to banda niezbyt bystrych trolli ze #snaw
  • Odpowiedz